Destinaţii de week-end Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

Destinaţii de week-end

Datorită vremii mai blânde puteţi face alergări la pista de la Platoul Corneşti, pârtia de tubbing a fost deocamdată închisă. Astăzi puteţi participa la o expoziţie dedicată lui Eminescu. În weekend sunteţi aşteptaţi la târgul “Nunta noastră”.
Serviciul Public de Utilităţi Municipale a anunţat că în acest weekend patinoarul din Piaţa Teatrului va funcţiona după programul normal, respectiv, zilnic între orele 10.00 şi 21.30. Tarifele de acces sunt de 8 lei pentru o repriză de patinat de 80 de minute şi 12 lei pentru închirierea patinelor. “Am păstrat tarifele de anul trecut, am încurajat lumea să-şi achizioneze patine proprii. Nu putem amplasa un pationoar mai mare pentru că atât permite locaţia”, a declarat Mircea Moldovan, directorul SPUM.. Din cauza temperaturilor zilnice şi a lipsei zăpezii pârtia de tubbing de la Platoul Corneşti rămâne închisă. În schimb, puteţi face sport la pista de alergare de la Platoul Corneşti, între orele 9.00 şi 20.00.

Azi, expo Eminescu

Cu prilejul împlinirii a 161 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş va găzdui o expoziţie omagială închinată poetului naţional. Vernisajul expoziţiei e programat azi de la ora 11.30 şi va fi urmat, la ora 12.00, de un program omagial desfăşurat la bustul poetului în cartierul Cornişa. Tot în acest sfârşit de săptămână, astăzi şi mâine, în clădirea manutanţei din Cetatea Târgu-Mureş va fi organizată o expoziţie de textile, cu participarea unor firme de profil din ţară şi din străinătate. În plus, de azi şi până duminică, se desfăşoară la Teatrul Naţional expoziţia “Nunta noastră”, ediţia IV-a. Expoziţia se adresează celor care se gândesc să îşi întemeieze o familie, părinţilor lor, naşilor dar şi tuturor celor care doresc să afle ce însemnă o nuntă modernă. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu surprize, jocuri, concursuri, demonstraţii, muzică şi o tombolă. Desigur veţi putea discuta direct cu reprezentanţi ai unor case de modă, bijuterii, restaurante, laboratoare de cofetărie, florării şi firme de design, formaţii, DJ, fotografi, cameramani, etc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE