De ziua ei Felicia Pop se bucură de flori şi de cei dragi Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

De ziua ei Felicia Pop se bucură de flori şi de cei dragi

16_37.jpg
Prima zi de adevărată primăvară, contrar celor prezise de meteorologi, a fost ieri! Mult mai multe feţe zâmbitoare, haine descheiate, şepci, fulare aruncate în genţi, până şi porumbeii ciugulesc mai veseli seminţele de susan printre crăpăturile din caldarâm. Într-o asemenea zi frumoasă, unii dintre concetăţenii noştri îşi serbează ziua lor de naştere.
Chiar dacă duminica a fost ceva mai mohorâtă vremea, consilierul local din Răstoliţa, Marica Gheorghe şi a sărbătorit împlinirea celor 36 de ani, după cum spunea, în familie. „Am sărbătorit în familie, au fost verii, am primit şi ceva cadouri, dar nu a fost ceva deosebit, am fost şi sunt bolnav, sunt răcit, iau medicamente”, a povestit surprins de urare consilierul. Marcela-Lavinia Şandru este născută în Dej, dar o considerăm de-a noastră pentru că în 1997 a absolvit în Târgu-Mureş Academia de Artă Teatrală. Vicepreşedinta Partidului de Iniaţiativă Naţională nu a putut fi contactată telefonic, de aceea îi adresăm felicitările şi urările de bine la împlinirea celor 36 de ani, tot prin intermediul ziarului.
Directoarea Bibliotecii Judeţene Mureş, Liliana Moldovan a împlinit 43 de ani, numai bine şi la mulţi ani îi dorim!
Viceprimarul Sallai Imre de la Sărmaş a împlinit 49 de ani. Luni după-masă a sărbătorit cu colegii, după program, a primit o sticlă de şampanie şi una de cognac, pe care le vor bea pe rând. „Că dacă le amestecăm, va trebui să ne ducă la spital şi nu ştim unde va fi spitalul, dacă va mai fi. Ştiţi că spitalul nostru a fost pe două liste, îl şi comasează, îl şi transformă în azil, dar noi nu ne lăsăm, ne pregătim să ieşim în stradă, la meeting, adunăm semnături”, a spus dintr-o suflare viceprimarul, sensibil la problemele urbei, chiar şi de ziua sa de naştere.
Şi azi, 8 februarie, fostul prefect de Mureş, Felicia Pop îşi serbează ziua ei de naştere. „Nu am planificat nimic special, nu-i invităm, dar prietenii vin, pentru că ştiu că azi e ziua mea şi cel mai frumos cadou, pe lângă florile pe care le primesc cu mult drag pentru că îmi plac, bucuria de a fi împreună cu cei dragi înseamnă cel mai important cadou pentru mine”, a spus mulţumind pentru urări Felicia Pop. „Am ajuns la concluzia că trebuie să ne rezervăm timp şi pentru noi, dacă nu ştim să ne bucurăm de cei dragi, totul e degeaba”, a mai adăugat sărbătorita.
Tuturor celor care serbează un eveniment important din viaţa lor, toate cele bune şi La mulţi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE