Biró György şi-a amânat petrecerea de ziua lui Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Biró György şi-a amânat petrecerea de ziua lui

3-2_46.jpg
Mereu surprinzătoarea vreme ţine cu sărbătoriţii zile de azi! Ceaţa se ridică şi se arată soarele cu un zâmbet timid pentru a aduce o urare în plus celor care azi îşi serbează un eveniment important din viaţa lor. Omul de afaceri reghinean, Biró György, ieri şi-ar fi sărbătorit ziua sa de naştere. „A trebuit să amânăm petrecerea la care ar fi venit toţi prietenii mei, pentru că soacra mea, doamna Klara, a făcut un atac cerebral”, a spus omul de afaceri care a petrecut ziua făcând naveta între spital, unde nevasă-sa Melinda stătea la căpătâiul mamei sale, şi biroul firmei, unde a sosit o delegaţie pentru gestionarea fondului european. Omul propune, Dumnezeu dispune! Dorindu-i însănătoşire grabnică bunicii Klara, pe care nepoţica Beatrice o aşteaptă cu nerăbdare să se facă bine şi să–i spună poveşti cu zâne ca în fiecare seară înainte de culcare, iar omului de afaceri La mulţi ani şi numai bine, trecem la următorii sărbătoriţi ai zilei.
Fiind o zi lucrătoare, majoritatea lor sărbătoresc prin muncă. Ioan Chirteş, consilerul judeţean Mureş, azi împlineşte 39 de ani. Nu l-am putut contacta telefonic, de aceea va primi urările noastre prin intermediul ziarului!
Simpatica Roxana Ivanof, originară din Turnu Mugurele joacă volei la CSU Medicina Târgu Mureş, fiind astfel un pic şi de-a noastră! Cu această ocazie îi dorim pase bune şi la mulţi ani! Tot azi, colegul nostru, veşnicul îndrăgostit de microfon şi aparatul foto, Raul Haţegan împlineşte 34 de ani! “Chiar azi nu fac nimic special de ziua mea, nu prea e bine să ai ziua în mijlocul săptămânii, dar în weekend mă gândesc să adun nişte prieteni şi să ne distrăm un pic. M-am reîmprietenit cu microfonul, pasiunea mea de o viaţă, deşi am făcut multe în viaţă, am impresia că abia de acum încep, cu alte cuvinte, eu nu îmbătrânesc!”, a spus Raul.
Celor care îşi serbează un eveniment important din viaţa lor, la mulţi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE