Cluburile mureşene se-ntrec în evenimente de “Valentine’s Day” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Cluburile mureşene se-ntrec în evenimente de “Valentine’s Day”

11_43.jpg
Se apropie “Valentine’s Day”, o sărbătoare care a devenit atât de cunoscută la noi în ţară încât şi îndrăgostiţii trecuţi de 60 de ani au auzit de ea. Magazinele de cadouri plutesc în minţile celor cu inimi aprinse, cu o săptămână sau chiar două înainte de „marea zi”. Anul acesta, „Valentine’s Day” e luni, într-o zi destul de dificilă şi greu de înfruntat întru distracţie. Cluburile se întrec, în schimb, în oferte roşiatice cu câteva zile mai repede, adică în weekend. Câteva din ele, mai îndrăzneţe, îşi deschid porţile şi luni. M-am interesat puţin şi am reuşit să fac o listă cu locurile unde vă puteţi distra de „Valentine’s Day” şi nu numai…

Club Avi-Cola, vineri şi luni

Distracţia în Club Avi-Cola va începe de astăzi, vineri, cu party-ul/concept „Selectro” ce tocmai a primit premiul pentru cel mai bun concept de eveniment din 2010, în cadrul Nights Awards. Protagonistul de la pupitru va fi Dj Marika pentru care petrecăreţii vor scoate din buzunare 15 lei, la intrare. Luni, de „Valentine’s Day”, porţile Avi-Cola se vor deschide de la ora 8 p.m. până la ora 2 a.m. pentru „Valentine’s with Ballantine’s Party”. Va fi un fel de karaoke, cu premii; veţi putea să-i cântaţi perechii voastre o melodie…

Mozart şi o seară romantică în Jazz’n’Blues Club

După cum şi-a obişnuit petrecăreţii, JB Club dă startul petrecerii vineri pentru a continua la aceeaşi intensitate şi sâmbătă. De „Valentine’s Day”, luni, în Sala Piano, îndrăgostiţii se vor putea bucura de o seară de Mozart prin concertul cvartetului Tiberius: Lokodi Rózália (oboi), Borsos Edith (soprană), Kovács Éva (flaut), Deák Sándor (clarinet). În sala mare se anunţă o „seară romantică” şi atât.

DJ Mossano în Select Boutique Club

Sâmbătă, 12 februarie, pentru prima dată la Târgu-Mureş, DJ Mossano va mixa în Select Boutique Club. Îl reconoaşteţi, probabil, după hiturile: „Indianotech” sau „Zingarihno”. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0756-735.328.

Club Temptations, „Valentine’s night party”

În fostul club „Sense”, actualul „Temptations”, distracţia se anunţă în forţă weekend-ul acesta. „Valentine’s Day” va fi sărbătorită astăzi, vineri; cele mai îndrăgostite cupluri vor câştiga câte o invitaţie la concertul Dj Project ft. Giulia ce va avea loc sâmbătă, 12 februarie. Vineri, intrarea este gratuită înainte de ora 12.00. Fetele vor beneficia de un cocktail din partea clubului. Intrarea la party-ul de sâmbătă va fi 20 lei.

“Valentine’s Day Massacr3” la Sala A.S.A.

Echipa Downsound organizează şi în acest an binecunoscutul eveniment, pentru iubitorii muzicii electronice, “Valentine’s Day Massacr3”, al treilea an consecutiv de “Valentine’s Day”. Astfel, sâmbătă, 12 februarie, sala ASA din Târgu-Mureş va bubui. Protagoniştii vor fi DJ Dudu & Mc Tina şi Newgotti. Dudu va mixa drum and bass, Mc Tina va completa vocal/muzical, iar Newgotti va întări seara cu dubstep, breaks, electro şi techno. Warm-up-ul şi after-party-ul va fi asigurat de Acqzuel şi Luke, cel din urma fiind un debutant la petrecerile Downsound. Porţile se vor deschide la ora 22.00, iar intrarea va fi 10 lei.

Orion şi Hijack în Office

Nu se anunţă nimic specific de “Valentine’s Day”, iar Office-ul nu se abate de la programul obişnuit de weekend. Astfel, vineri va fi concert iar sâmbătă, la fel. Orion în ziua unu şi Hijack – varianta completă – în ziua doi. Rock on!

“Kiss for love” în Jackson Caffe

De mânuţă cu Kiss Fm, Jackson Caffe/Club organizează sâmbătă “Kiss for love”, bineînţeles, cu ocazia “Valentine’s Day”. Line-up: DJ Lupuu, DJ NyKKoTiN şi DJ Puri. Jackson Caffe este situat pe strada Poligrafiei nr. 3.

“I love you party” în Club 4U

Club 4U (P-ţa Trandafirilor nr. 48) se laudă cu party chiar de “Valentine’s Day”, adică luni. Începând cu ora 20.00, la butoane se vor juca DJ Tom, Adrian Funk, DJ Lupuu, RocktheDisco şi Alex Mish.

Dublin Irish Pub nu se lasă mai prejos

Sâmbătă, 12 februarie, Dublin Irish Pub invită petrecăreţii la “Valentine’s Day Party”. Premii, surprize şi muzică bună. Distracţia începe la ora 22.00. Duminică va fi seară de muzică live cu Mario and the Teachers.

Blues-uri în Shiraz Caffe & Lounge

“All you need is love” e sloganul cu care deschid petrecerea de luni cei de la Shiraz (str. Republicii nr. 29). Va fi blues, va fi muzică live, va fi o seară “inimoasă”, de la 21 la 24.

Îndrăgostit/ă sau nu, ai unde să te distrezi în acest weekend, de vrei, bineînţeles.
Happy Valentine’s… sau cum se zice…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE