FloRIN Vos şi-a lansat albumul “Când iubirea te loveşte” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

FloRIN Vos şi-a lansat albumul “Când iubirea te loveşte”

14-1_16.jpg
FloRIN Vos şi-a lansat albumul “Când iubirea te loveşte“, al patrulea din cariera sa. Albumul conţine zece piese orchestrate de renumitul DeMarco.
La evenimentul care a avut loc la Restaurantul “Marion- Pădurea Rotundă” din Reghin, au participat 550 de fani şi prieteni din Bucureşti, Galaţi, Oradea, Suceava, Târgu-Mureş, Luduş şi Reghin.
După conferinţa de presă condusă de maestrul de ceremonii Mircea Socol din Târgu-Mureş, a urmat un spectacol folcloric susţinut de prietenii artistului: Anuţa Toncean, Genu Bloj, Mihaela Botoş, Sorin Pantea, Maria Neag, Maria Butilă, Ciprian & Mihaela Istrate şi Doru Pop. Programul artistic a continuat cu un scurt recital susţinut de cel mai în vogă compozitor de muzică de petrecere al momentului, Nek şi a continuat cu lansarea albumului “FloRIN Vos şi prietenii – Când iubirea te loveşte “.
Florin a filmat şapte videoclipuri deja, mai are de gând să realizeze încă trei, şi un DVD. După recitalul aplaudat minute în şir FloRIN a pregătit o sesiune de autografe la care a discutat şi s-a fotografiat cu cei care îi ascultă muzica şi îi cumpără CD-urile.
Seara a continuat cu “All night Mynele Party “ până dimineaţa cu Nek şi M.C. GEO cu animatoarele sale, Ionuţ de la Mureş, Florin Zoltan şi Guţă de la Oradea. Marea absentă de la lansare a fost interpreta Daniela Gyorfi care în zilele următoare aşteaptă naşterea primului ei copil. “Ţin să-i mulţumesc din suflet managerului meu George Tal care mă susţine şi mă ajută să cresc valoric de la album la album, colegilor de scenă care particpă la evenimentele mele şi în calitate de solişti şi de prieteni şi bineînţeles fanilor fără de care nu cred că aş fi pe scenă atât de des”, a precizat FloRIN Vos, după evenimentul realizat în colaborare cu “Marion- Pădurea rotundă”, DAReghin TV şi Radio Galaxia FM.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE