Ovidiu Butuc îşi serbează ziua la restaurant Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Ovidiu Butuc îşi serbează ziua la restaurant

14-2_16.jpg
Meteorologii anunţă o vreme din ce în ce mai frumoasă şi cu încălzire până la 15 grade Celsius. Weekendul se anunţă astfel tocmai potrivit pentru petrecerile amânate dar şi pentru serbarea celor născuţi într-o zi de 11-13 februarie.
Astfel, asistentul universitar de la Catedra de Medicina Legală, Hădărean Viorel împlineşte 56 de ani, iar asistentul universitar Virginia Bodescu de la Catedra de Pediatrie împlineşte 45 de ani, vineri, respectiv sâmbătă, 12 februarie, ocazie de a le transmite la mulţi ani!
Ieri, Dacian Vlas managerul complexului hotelier Business si fiul omului de afaceri Florin Vlas a împlinit 28 de ani. Nu am aflat ce şi-ar mai putea dori de ziua lui mai mult decât nişte urări de bine!
Viceprimarul din Beica de Jos, Mihai Runcan, tot joi şi-a serbat ziua sa de naştere, sunându-l după terminarea programului de lucru, avea telefonul închis.
Consilierul local din Valea Largă, Tamas Alexandru , casierul de la Primăria Municipiului Reghin, Nicoleta Dan mai bifează câte un an, primul împlinind 36, a doua 43 de ani de viaţă. Le dorim toate cele bune şi La mulţi ani cu sănătate.
Vorbind de sănătate, îl felicităm şi dr. Ovidiu Butuc, şeful Departamentului de Sănătate al PNL Mureş, pe care l-am prins cu telefonul în drum spre casă. Când aţi împlinit 43 de ani? L-am întrebat şi mi-a răspuns foarte bine dispus: „Azi, la nouă! Am avut o zi groaznică, mă îndrept spre casă, fetele mele, soţia şi fiica mea mi-au făcut deja un cadou, vom sărbători deseară cu familia, undeva la un restaurant în oraş”. Ce aş mai fi putut adăuga decât petrecere frumoasă şi la mulţi ani!
Tuturor celor care aniversează un eveniment important din viaţa lor, sănătate şi numai bine!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE