Investiţie de 7 milioane de euro în stand by la Hotel Continental Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Investiţie de 7 milioane de euro în stand by la Hotel Continental

18_02.jpgPreşedintele lanţului Continental Hotels, Radu Enache, a declarat ieri, la Târgu-Mureş, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea societăţii, că speră ca până în toamna acestui an Hotelul Continental din Târgu-Mureş să primească avizele necesare demarării unei investiţii de modernizare în valoare de peste 7 milioane de euro. „La ora aceasta avem proiectul complet şi am aplicat pentru autorizaţia de construcţie. N-aş vrea să spun ce vrem să facem şi cum vrem să facem cu această sucursală pentru că nu îmi place să ne lăudăm înainte de a realiza, dar avem toate lucrurile pregătite. Sper ca prin sfârşitul lui august, începutul lui septembrie, să obţinem autorizaţia de construcţie. Din nefericire vreau să spun că decizia noastră de a investi e una pe care o vom lua extrem de „la rece”, în sensul că vedeţi foarte bine care este situaţia în afară de aceste ziduri. O investiţie pe care noi o estimăm la 7-8 milioane de euro în condiţiile actuale ale economiei şi ale modului în care se desfăşoară activitatea în sectorul turistic este după părerea noastră riscantă din mai multe motive în special datorită faptului că funcţionăm pe o piaţă extrem de neloială. Aş vrea să existe o concurenţă loială”, a afirmat Radu Enache.
Clienţii Continental deserviţi „Cu pasiune”
Potrivit acestuia, una din importantele resurse ale Continental Hotels o reprezintă personalul care deservesc clienţii „Cu pasiune”, aşa cum spune şi logo-ul societăţii. „Mărcile înregistrate ale Continentalului sunt un succes al societăţii în decursul celor 20 de ani, mărci care s-au consolidat pe piaţă şi faţă de care avem o satisfacţie pentru nivelul d eclienţi care ne trec pragul. Bineînţeles că toată această reuşită nu se putea realiza decât cu ceea ce ne mândrim cel mai mult şi anume resursa umană. Avem un colectiv extrem de bine sudat care de-a lungul anilor s-a lărgit de la aproape 280 de oameni în 2001 la peste 900 de angajaţi în prezent. Vreau să subliniez că avem un colectiv de tineri şi de persoane mai în vârstă, avem persoane care lucrează chiar de 20 de ani, chestiune cu care ne mândrim. E un lucru cu care ne mândrim pentru că astfel societatea funcţionează sănătos, în anumite principii, de la care nu ne abatem în sensul corectitudinii serviciului şi atenţiei faţă de clienţi. Evident că logo-ul nostru „Cu pasiune” este foarte important şi este foarte legat de colectivul pe care îl avem, deoarece oamenii noştri deservesc clienţii cu pasiune şi asta e o chestiune pentru care le mulţumesc întotdeauna”, a arătat Radu Enache.
Patru milioane de clienţi în 20 de ani
Amfitrioana conferinţei de presă a fost Carmen Coşa, manager general al Continental Hotel Târgu-Mureş, care a subliniat importanţa aniversării a celor două decenii de activitate, perioadă în care au fost deserviţi patru milioane de clienţi. „Ziua de 7 iulie este una foarte importantă, este o zi în care sărbătorim 20 de ani de existenţă, 20 de ani de excelenţă în care am reuşit să asigurăm servicii de înaltă calitate şi profesionalism pentru patru milioane de clienţi care cu siguranţă au fost încântaţi de tot ceea ce am reuşit să realizăm”, a afirmat Carmen Coşa.
Oferte promoţionale
În ceea ce priveşte ofertele din prezent, managerul general al Continental Hotel Târgu-Mureş a explicat că acestea se referă atât la partea de cazare cât şi pe zona de alimentaţie publică. „Cu siguranţă e o perioadă destul de grea, dar noi am încercat să ne revigorăm pentru a aduce un tarif mediu cât mai aproape de realitate astfel încât să ne realizăm bugetul de venituri şi cheltuieli prin oferte promoţionale care în principal se referă atât la partea de cazare cât şi pe zona de alimentaţie publică. Sunt oferte proomoţionale de promovare a unor servicii de business lunch pe care le oferim zilnic între orele 12.00 şi 16.00, avem oferte promoţionale de vară, cu tarife rezonabile. De asemenea, mai avem serviciile asigurate pe zona sălilor de conferinţă, participăm şi la diverse licitaţii la care ne înscriem în încercarea de a avea cât mai mulţi clienţi în zonă”, a adăugat Carmen Coşa.
Branduri proprii Continental Hotels:
3 hoteluri Continental Forum ****
3 hoteluri Continental ***
1 hotel Grand Hotel Continental *****
1 hotel Hello Hotels **
2 restaurante Balkan Bistro
2 restaurante Mondo
1 restaurant Concerto
1 bar Victoria Club
Hotel Continental Târgu-Mureş
Piaţa Teatrului nr. 5-6, cod 540046
Telefon: +40 372 658.800
Fax: +40 372 658.801
E-mail: mures@continentalhotels.roWebsite: www.continentalhotels.ro Servicii:
– parcare supravegheată
– business center
– restaurant, bar de zi
– la cerere, „Seară românească”, tur de oraş, excursii în împrejurimi (Sovata, Sighişoara, Praid)
Echipamente:
Incluse în preţul sălii:
– flipchart
– retroproiector
– ecran
La cerere, cu costuri suplimentare:
– videoproiector
– instalaţie de sonorizare
– instalaţie de traducere simultană
– video plus TV
– PC/laptop
– acces la internet
– servicii de secretariat
20 de ani de turism de afaceri la 3 şi 4 stele
„Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii de 3 şi 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Prin relansarea în 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei se adaugă lanţului Continental Hotels şi o proprietate de 5 stele. Oraşele în care lanţul Continental Hotels este prezent sunt Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Târgu-Mureş, Suceava, Turnu Severin şi Porţile de Fier, totalizând peste 1.086 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea şi brandurile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaborează, prin intermediul mărcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.”
Radu Enache, preşedintele lanţului Continental Hotels

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE