USL înregistrată la Tribunal de avocatul Ciprian Dobre Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

USL înregistrată la Tribunal de avocatul Ciprian Dobre

22_03.jpgPreşedintele PNL Mureş, deputatul Ciprian Dobre, a reprezentat ieri Uniunea Social Liberală la Tribunalul Bucureşti, unde instanţa a aprobat înregistrarea alianţei în Registrul special al formaţiunilor politice. Dosarul de înregistrare a fost depus la Tribunalul Bucureşti în data de 8 martie, luarea unei hotărâri amânându-se de mai multe ori, din cauza unor contestaţii. În şedinţa de ieri, Ciprian Dobre a reuşit să-l convingă pe judecătorul de la Tribunalul Bucureşti ca cererile de intervenţie formulate de diverşi contestatari ai înregistrării USL să fie judecate separat.
Reporter: Astăzi s-a înregistrat o nouă filă din dosarul de înregistrare a USL…
Ciprian Dobre: Da, am rămas pe fond. Avem cererea noastră de efectuare a menţiunilor referitoare la acceptarea USL, dar există tot felul de persoane interesate să ne stopeze. E vorba despre persoane cu domiciliu care practic nu există, gen. În mod normal niciodată nu se poate face procedura de citare. Am reuşit astăzi să convingem judecătorul de la Tribunalul Bucureşti să judecăm separat aceste cereri de intervenţie şi vestea cea bună este că Uniunea Social Democrată este, în sfârşit, înregistrată în Registrul special al formaţiunilor politice.
Rep.: Ce înseamnă pentru dumneavostră faptul că aţi fost delegat să reprezentaţi USL în această chestiune foarte importantă?
C.D.: Este evident o onoare şi o bucurie că am reuşit să mă achit de această misiune deloc uşoară.
Rep.: Aţi discutat cu colegii de partid, cu preşedintele Crin Antonescu?
C.D.: Da, am discutat şi m-au felicitat. De fapt, ne-am felicitat reciproc deoarece unul din reproşurile lui Traian Băsescu era că nu suntem înregistraţi la Tribunal, iar acum reproşul preşedintelui nu mai stă în picioare. Am avut încredere în noi, nu ne-au interesat şicanele venite din exterior.
Rep.: Care va fi pasul următor?
C.D.: Pasul următor este ca USL să participe la alegerile din 2012 pe care le va şi câştiga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE