Victorie la Sibiu pentru „tigri” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Victorie la Sibiu pentru „tigri”

11-2_45.jpgÎn partida pregătitoare dinaintea reluării campionatului de baschet masculin, formaţia BC Mureş Târgu-Mureş a reuşit o victorie importantă, învingând luni, cu scorul de 76-70, în deplasare, la CSU Sibiu. Această victorie continuă şirul rezultatelor pozitive înregistrate de echipa mureşeană la finalul turului, de la preluarea acesteia de către antrenorul Srecko Sekulovic. Victoria din amicalul de la Sibiu este cu atât mai valoroasă, cu cât „tigrii” au înregistrat în turul campionatului cea de-a patra înfrângere din acest sezon, tot la Sibiu, 98-90 în etapa a XI-a. Apoi, echipa a reuşit patru victorii consecutive, toate la scoruri foarte strânse, dar aducătoare de două puncte. Printre învinse sunt echipe de top, ca CSU Asesoft Ploieşti şi la lidera la zi, BC Timişoara, ambele premierele, în deplasare.
Această partidă, chiar dacă a fost una amicală, a fost obţinută pe terenul uneia dintre echipele care face parte din plutonul fruntaş şi dă încredere echipei în vederea returului. „A fost un amical, nu este atât de important rezultatul. Totuşi, după victoriile de la Ploieşti şi Timişoara, aceasta dovedeşte că putem câştiga şi în deplasare, la echipele fruntaşe şi înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a afirmat antrenorul secund, Szaszgaspar Barnabas.
Srecko Sekulovic a folosit în această partidă zece jucători, inclusiv noul sosit, Miladin Pekovic. La fel cum s-a petrecut şi cu Nikalay Aliakseyeu, care comitea în primele jocuri nenumărate greşeli, aceasta îşi caută încă locul în echipă, dar antrenorul este convins că va fi un jucător important, cu potenţial.
Sekulovic, mulţumit
Punctele formaţiei BC Mureş au fost reuşite de Forte 17 (3 de 3 puncte), Lăpuşte 14 (2), Watson 13 (1), Aliakseyeu 8, Cooley 7, Pekovic 6, Dumitru 6, Stănescu 5. Au mai jucat Tudor şi Paliciuc. De la gazde cei mai eficienţi au fost Scott 20, Wisseh 17, Khartchenkov 16, Crăciun 9 şi Riley 8. „A fost un meci bun, am învins la Sibiu, ceea ce nu este puţin lucru, chiar dacă a fost doar un amical. Am făcut multe lucruri bune atât în apărare cât şi în atac, dar am comis şi multe erori, lucru normal în această perioadă. Important este faptul că atmosfera în lot este deosebit de bună, destinsă”, a declarat după joc antrenorul Srecko Sekulovic.
Echipa va avea o misiune uşoară în prima etapă a returului, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18, când vor evolua pe teren propriu în compania ultimei clasate, Politehnica CSŞ Unirea Iaşi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE