Regal de gimnastică ritmică în Sala Polivalentă din Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

Regal de gimnastică ritmică în Sala Polivalentă din Târgu Mureș!

Etapa Finală a Campionatului Național Școlar de Gimnastică Ritmică se va desfășura sâmbătă și duminică (11 și 12 mai 2024), în Sala Sporturilor ”Simon Ladislau” din Târgu Mureș (sala Polivalentă).
La competiția organizată de Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert” din Târgu Mureș, vor participa 75 de gimnaste de la 8 cluburi din România.
Județul Mureș va fi reprezentat de gimnastele de la Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert”, pregătite de antrenoarele Mihaela Sandor și Ioana Matei.
Evenimentul este realizat cu sprijinul următoarelor instituții și companii: Agenția Națională Pentru Sport, Direcția Județeană Pentru Tineret și Sport Mureș, Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Târgu Mureș, Liceul cu Program Sportiv ”Szasz Adalbert” din Târgu Mureș, Federația Română de Gimnastică Ritmică, Instgaz, Eldi Brutăria, BS Security, Cotidianul Zi de Zi, Dafcochim, Lasprom, Avon, Herlitz, Pelikan, Asociația Mureș Runners, Darina Stores&Hotels, Grădina de Vară, Editura Edu, Mobila Dalin, Farmaciile Apotheka.
Intrarea este liberă. Regăsiți mai jos programul competiției.
F.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE