Rezultate remarcabile pentru doi sportivi ludușeni Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Rezultate remarcabile pentru doi sportivi ludușeni

În intervalul 2-8 Mai 2024, în cadrul Campionatului European de Skandenberg găzduit în Bratislava, Slovacia, sportivii din Luduș, Tapaszto Ciprian și Borbil Dănuț, au excelat prin performanțele lor, obținând astfel rezultate remarcabile.

Ciprian Tapaszto s-a remarcat prin performanța sa deosebită, obținând titlul de vicecampion European la categoria supergrea Master +100 kilograme. Demonstrând tenacitate și dedicare, Ciprian a reușit să se impună în competiție și să aducă o nouă distincție în palmaresul său.

De asemenea, Borbil Dănuț a reprezentat cu succes România și orașul Luduș la aceeași competiție, obținând titlul de vicecampion European la categoria supergrea Grand Master +100 kilograme. Performanța lui Borbil este o dovadă a muncii și devotamentului său pentru sport, evidențiindu-se ca unul dintre cei mai buni în categoria sa.

„Aceste rezultate impresionante confirmă talentul și pregătirea de excepție a sportivilor români, contribuind la consolidarea poziției țării noastre și a orașului Luduș în peisajul sportiv european”, se precizează pe pagina ACS Arms Luduș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE