Campioanele se desprind în fruntea grupei Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Campioanele se desprind în fruntea grupei

9-2_49.jpgÎn turneul I al returului Campionatului Naţional pe echipe la popice junioare, echipa feminină Romgaz Electromureş Târgu-Mureş şi-a consolidat poziţia de lider.
Sâmbătă, pe Arena „Electromureş” din Târgu-Mureş, elevele antrenorului Orosz Istvan au obţinut o nouă victorie în faţa formaţiilor ASC Corona Braşov şi Gaz Metan Mediaş, desprinzându-se în fruntea grupei. Mai mult, echipa secundă a clubului târgumureşean, deţinătoarea titlului a încheiat pe locul secund această etapă. Prima garnitură a reuşit un număr de 3045 de popice, faţă de cele 2887 ale celei de-a doua echipe, care a devansat echipa braşoveană cu 55 de popice, pe locul patru clasându-se medieşencele, cu 2550 p.d. Prima echipă a prezentat o garnitură omogenă, ăn care cinci dintre jucătoare au reuşit peste 500 de popice. Cel mai rezultat al reuniunii a fost obţinut de Alina Suciu, cu 548 de popice, care a devansat-o pe braşoveanca Mirabela Preda cu un singur popic. Punctul forte al mureşencei a fost constanţa, capitol la care aceasta a suferit până în prezent. Cu doar două bile în gol în cele patru manşe, Alina Suciu a reuşit în fiecare dintre acestea să treacă peste o graniţă considerată de referinţă pentru a obţine rezultate de valoare, cea de 130. Celelalte componente ale primei formaţii au obţinut următoarele punctaje: Tatar Andrea 519, Bokor Reka 505, Adela Ban 504, Nagy Emese 503, Birtalan Antonia 466.
Performera etapei, împreună cu Adela Ban sunt şi componente de bază ale divizionarei A, care va disputa peste o lună etapa a doua a Champions League, în compania austriecelor de la KSC Schenengatern. „Sper să menţin ritmul şi să obţin cât mai multe rezultate la acest nivel, aşa ar trebui să joc la fiecare meci. Sunt mulţumită de rezultat şi sper să-l repet şi în Austria, iar în ceea ce priveşte această competiţie, trebuie să ţinem cont că se apropie finala, unde trebuie să confirmăm”, a declarat Alina Suciu.
Din echipa secundă, performeră a fost Dalia Roman, care a reuşit 532 de popice. Din lotul care au depăşit echipa braşoveană, mai bine cotată, a mai reuşit peste 500 de „beţe”, cu 3, Ioana Paneşiu. Celelalte componente au realizat rezultatele: Bodoni Emoke 494, Erdos Renata 469, Carina Mircea 453, Kiss Agota 436.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE