„Medicinistele”vor calificarea Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

„Medicinistele”vor calificarea

3-3_95.jpgSala Sporturilor din Târgu-Mureş găzduieşte astăzi de la ora 17, partida de volei feminin din cadrul returului şaisprezecimilor de finală a Challenge Cup dintre CSU Medicina Târgu-Mureş şi formaţia Radnicki Belgrad, din Serbia.
După meciul tur, încheiat cu victoria echipei mureşene cu 3-1, calificarea în turul următor al competiţiei nu ar trebui să constituie o problemă. Formaţia mureşeană a trecut relativ uşor în primul tur de spaniolele de la Valeriano Alles Menorca. După ce au câştigat un singur set în Spania, echipa antrenorului Luka Valerjan a câştigat fără probleme jocul de la Târgu-Mureş, în care au câştigat cu 3-0 şi s-a impus în setul suplimentar, care se dispută, indiferent de setaveraj.
Echipa din Târgu-Mureş se prezintă la acest joc cu un moral ridicat după victoria lejeră din etapa precedentă, obţinută pe teren propriu cu Penicilina Iaşi, care a venit după o evoluţie curajoasă în deplasare în faţa campioanelor de la Tomis Constanţa. Mureşencele au pierdut pentru acest retur pe una dintre jucătoarele de bază, Adina Salaoru, componentă a lotului naţional, care ar putea reveni doar spre finalul sezonului, dar au reuşit un transfer de marcă, fiind adusă de la formaţia constănţeană Alexandra Trică. Aceasta nu va evolua în partida din Challenge Cup, deoarece a jucat în Champions League cu fosta sa echipă, dar va putea fi pe teren în meciul din prima etapă a returului, în deplasare, la CSM Bucureşti, care se va disputa sâmbătă, 21 ianuarie. A revenit în schimb foarte repede coordonatoarea Lorena Ciocian, care s-a accidentat în partida de la Constanţa, dar a jucat deja în meciul cu Penicilina.
Meciul din Challenge Cup este primul din seria celor 12 pe care le au de disputat mureşencele până la încheierea returului, într-un ritm de două partide pe săptămână. Arbitrii partidei sunt albanezul Arjan Shehu şi rusul Maxim Berdikov.
În cazul unei foarte posibile calificări, adversara din turul următor va fi învingătoarea din dubla dintre Calcit Kamnik (Slovenia) şi Iller Bankasi Ankara (Turcia). „După cum a început să joace echipa şi rezultatul din primul meci, nu ar trebui să avem emoţii în privinţa calificării. Chiar dacă nu este una din competiţiile de prim rang, faptul că putem ajunge în elita europeană poate însemna mult pentru noi”, a declarat antrenorul mureşencelor, Luka Valerjan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE