Trei puncte scontate pentru „mediciniste” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Trei puncte scontate pentru „mediciniste”

5-2_77.jpgFormaţia feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a început cu dreptul şi returul campionatului. După calificarea în optimile Challenge Cup, echipa antrenorului Luka Valerjan a învins sâmbătă, în deplasare cu scorul de 3-0 pe CSM Sibiu, în partida din cadrul etapei a XII-a, prima a returului.
Partida, aşa cum o arată şi scorul, a fost una deosebit de disputată, mureşencele reuşind să-şi păstreze concentrarea pe întreaga durată a jocului pentru cucerirea celor trei puncte. Acestea le urcă pe locul IV în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu adversara din etapa viitoare, Dinamo Romprest Bucureşti, aflată pe ultimul loc al podiumului. Locurile următoare sunt ocupate de echipele Unic Piatra Neamţ şi SCM U Craiova, la unul, respectiv două puncte, care au însă de disputat partida directă.
O noutate în echipa târgumureşeană este utilizarea noii jucătoare, Alexandra Trică, transferată recent de la ocupanta locului secund, campioana ultimei ediţii, CSV 2004 Tomis Constanţa. Lidera campionatului este în continuare Ştiinţa Bacău, care a suferit o singură înfrângere în cele 12 etape. Performera este chiar echipa mureşeană, care a câştigat cu 3-1 meciul de pe teren propriu, din etapa a III-a.
Lotul mureşean a avut componenţa: Katarina Jovanovic, Radostina Chiţigoi, Gabriela Tvetanova, Roxana Ivanof, Alexandra Trică, Roxana Nechiti-libero, Lorena Ciocian, Roxana Iancu, Florentina Ivanciu, Alexandra Pintea, Bianca Cazacu şi Monica Foca. „Înaintea unui joc dificil şi programul infernal ce ne aşteaptă, victoria de la Sibiu este foarte importantă, în primul rând pentru că am obţinut trei puncte”, a spus directorul Clubului Sportiv Universitar Târgu-Mureş, Laurenţiu Magdaş.
Partida de miercuri se va disputa în sala UMF, începând cu ora 17.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE