Concursuri de cultură şi talente în club! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Concursuri de cultură şi talente în club!

12_2_25.jpgOld City Pub s-a gândit să-şi surprindă clienţii cu ceva inedit, luni, 30 ianuarie cu prima ediţie de Pub Quiz. Vor fi zece ediţii de Pub Quiz, în fiecare zi de luni, de la ora 20, la Old City Pub.
Participă echipe a câte două persoane care vor încerca să răspundă la 30 de întrebări de cultură generală! Nu trebuie să vă speriaţi, spun organizatorii, vor fi întrebări nostime, interactive. “Două întrebări din cele 30 vor fi muzicale, adică ascultaţi două piese şi va trebui să recunoaşteţi interpretul. Vi se vor înmâna foi de răspuns, pe care sunt notate întrebările, tot ce trebuie să faceţi e să notaţi răspunsul corect. Un răspuns corect echivalează cu un punct. Punctele se vor aduna de la o ediţie la alta, iar la sfârşitul celor 10 ediţii se va desemna marele câştigător. La sfârşitul fiecărei ediţii, vor fi premiate primele trei echipe care fac cele mai multe puncte. Dacă sunt la egalitate mai multe echipe, vor fi recompensate în aceeaşi măsură, premiul nu se împarte. La sfârşitul celor zece ediţii, echipa care acumulează cele mai multe puncte va avea parte de un sejur de 7 zile pentru 2 persoane, pe litoralul românesc, la hotel de 3 stele în sezonul estival 2012, oferit în colaborare cu Agenţia de Turism Mondo Tours”, ne-au explicat organizatorii.
Quick mix şi flair
O “Noapte albă” se anunţă  pe 31 ianuarie, tot în Old City Pub, ce  îi provoacă la două concursuri pe cei pricepuţi la preparări de „licori bahice” şi  sucuri naturale. La acest eveniment se pot înscrie barmanii şi ospătarii care vor să-şi demonstreze talentele în „quick mix” şi „flair”. La proba de „quick mix” se vor verifica abilităţile concurenţilor de a pune în valoare băuturile prin prezentarea verbală şi preparare, într-un timp de maxim 5 minute. Proba de „flair” va testa îndemânarea participanţilor înscrişi în concurs. Înscrieri în concursuri sau rezervări se pot face telefonic, la numărul 0736.388.923 sau prin e-mail, la adresa: rezervari@oldcity.ro  Enjoy!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE