Gliga CATV, leagănul unei televiziuni naţionale Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1334 Vizualizări

Gliga CATV, leagănul unei televiziuni naţionale

10-11caaaaaaap.jpgTrustul de presă Gliga CATV, condus de Daniel Gliga, a organizat sâmbătă, 28 ianuarie, la Restaurantul Marion ”Pădurea Rotundă” din Reghin petrecerea de noul an.
Prezentatoarea evenimentului a fost cea mai populară angajată a televiziunii, Alexandra Cotoi. Au participat 150 de invitaţi, colaboratori, prieteni şi angajaţi într-o atmosferă de sărbătoare. Evenimentul a început cu o video proiecţie, din arhiva televiziunii locale, cu cele mai bune secvenţe din emisiuni realizate de oamenii care au scris doi ani şi jumătate de istorie la Gliga CATV. Printre participanţi, alături de senatori şi deputaţi, primari din comunele acoperite de semnalul CATV şi oameni de afaceri au fost şi solişti vocali. Capul de afiş al serii a fost îndrăgitul interpret Costel Busuioc care încântat invitaţii cu un recital de excepţie, interpretând arii célèbre din  Traviata, Nessun Dorma sau O sole Mio. Pe scenă au mai urcat şi solişti locali precum FloRIN Vos, Maria Neag, Sorin Pantea şi Marcel Crăciunescu care au făcut divertisment şi au întreţinut buna dispoziţie până la primele ore ale dimineţii!
Daniel Gliga vrea un post naţional
Administratorul trustului Gliga CATV, Daniel Gliga  recunoaşte că s-a decis să înfiinţeze o televiziune locală fără a şti la ce se înhamă, dar a învăţat pe parcurs toate secretele meseriei. Gliga spune că cea mai mare satisfacţie care i-a adus-o televiziunea “nu este una materială, ci echipa care s-a coagulat în acest trust şi care este una de profesionişti” cu care se mândreşte. În legătură cu cel mai mare vis al administratorului, Gliga Daniel a răspuns ferm ”Visul meu cel mai mare este ca Gliga TV să devină într-o zi o televiziune naţională şi să aibă sediul în Reghin”.
Gliga CATV emite în 110 localităţi
În anul 2011 la cererea comunităţii locale şi a Primăriei Reghin, “Zilele Reghinene” a fost evenimentul transmis în direct pe posturile locale: Gliga CTV şi DAReghin TV, prin reţeaua proprie de televiziune, urmărit de peste 150.000 de spectatori. Azi CATV are peste 40 de angajaţi în Reghin şi Topliţa şi zeci de mii de abonaţi în Reghin şi împrejurimi. Sute de km de fibră optică, intervenţii rapide, peste 70 de canale de televiziune, calitate în imagine, care ajunge în casa fiecărui abonat pe miciile ecrane, internet de mare viteză, preţuri minime şi televiziune digitală sunt doar câteva dintre ingredientele reţetei de succes prin care teleziunea reghineană a câştigat încrederea abonaţilor. Gliga CATV intră în casele cetăţenilor din peste 110 localităţi, din judeţele: Mureş, Sibiu şi Harghita. Cea mai nouă ralizare a trustului este înfiinţarea postului de televiziune Gliga TV şi în municipiul Topliţa, unde din 14 noiembrie 2011 există prima televiziune din istoria acestui oraş. Reprezentat în presa scrisă prin ziarul bilunar “Glasul Văilor”, în reţeaua de televiziune Gliga TV, iar în reţeaua audio prin radioul – Gliga FM. Directorul trustului Gliga CATV, Daniel Gliga s-a fotografiat cu toţi partenerii şi colaboratorii săi iar la final le-a mulţumit individual pentru încrederea acordată pe tot parcursul anului şi la final le-a oferit în dar fiecărui invitat fotografia personală înrămată  împreună cu ultimul număr al ziarului „Glasul Văilor”.

O firmă locală se dezvoltă
“…Sunt prieten al lui Dănuţ pentru că ne cunoaştem dinainte de a fi oameni politic, de când încercam să intersectăm reţelele de cablu, reţelele de comunicaţii şi tot ce înseamnă media. Dar pentru că sunt la un ceas aniversar eu vreau să vă felicit pentru că ştiu că s-a pornit de la foarte puţin şi că Dănuţ a ştiut să îmbine spiritul de afaceri cu politica şi a crescut în valoare. Eu mă bucur când o firmă locală se dezvoltă, am un respect foarte mare pentru aceste firme care produc locuri de muncă, servesc comunitate, aduc bani la bugetul local şi ar trebui să ajutăm cu toţii firmele locale pentru că ele dau consistenţa comunităţiilor”.
Petru Başa, senator  PDL 
Colaborare bună şi pe viitor
“Sunt emoţionat pentru că nu puteam să nu tresar de câte ori am auzit pronunţat în seara aceasta numele Gliga şi vreau să vă povestesc că mi se întâmplă să fiu întrebat cum îmi merge televiziunea, iar pe Daniel dacă mai face viori şi nu ne sifiim să zicem că eu sunt unchiul şi el nepotul, deşi nu suntem rude cu adevărat. Mai glumim, dar suntem prieteni adevăraţi şi am venit cu mare drag la această întâlnire cu colaboratorii acestui trust să îi urez şi eu succes, multă putere de muncă şi sper să continuăm să avem şi pe viitor o colaborare foarte bună cu această televiziune.”
Gliga Vasile, deputat PSD
Proiectul merge foarte bine
“O aplecare deosebită Gliga TV a avut întotdeauna faţă de promovarea tradiţiilor şi portului popular şi mă bucur că proiectul pe care l- aţi dezvoltat încet acum merge foarte bine. Mă bucur proiecţia şi planurile dvs. sunt de dezvoltare pentru 2012, asta înseamnă locuri de muncă pentru Reghin, pentru Valea Mureşului şi pentru Valea Gurghiului şi cred că acest lucru spune foarte multe. Dacă ar fi să vă transmit un gând ar fi acela că Reghinul este locul acela în care s-a născut mama mea. Văile Mureşului şi Gurghiului sunt locuri care mi-au devenit casă şi din acest punct de vedere cred că Daniel a reuşit să le dea culoare şi pe sticlă, locurilor pe care ue le iubesc tare mult”.
Ciprian Dobre, deputat PNL   
Profesionalism şi respect
“Avem două televiziuni în Reghin şi asta nu poate decât să ne bucure una dintre ele este Glig CATV care de la înfiinţare şi până în prezent şi-a făcut un renume în domeniul audiovizualului, prin promovarea şi prezentarea companiilor din mediul de afaceri din municipiu, cât şi a tradiţiilor şi obiceiurilor din zona Reghinului. Felicit colectivul de la Gliga CATV pentru că au dat dovadă consecvenţă, obiectivitate, profesionalism şi respect deontologic până în prezent şi sper să o facă la fel şi de acum înainte”. 
Nagy Andraş, primar municipiul Reghin
Ţăranii au devenit vedete locale
“E bine că avem două televiziuni în municipiu deoarece se completează una pe cealaltă, iar concurenţa nu poate crea decât progres. Eu îl admir pe Daniel şi echipa sa pentru evoluţia care au înregistrat-o în ultimii ani în Reghin şi zonele limitrofe transformând ţăranii noştri în vedete locale. Ei sunt foarte fericiţi şi îmi povestesc de câte ori merg la ţară cine dintre sătenii lor a devenit subiect de emisiune tv şi urmăresc cu mare interes toate dezbaterile”. 
Maria Precup viceprimar Reghin 
Sfaturi utile de la specialişti
“Suntem prieteni şi colaboratori cu domnul Daniel Gliga administratorul Trustului Gliga şi am răspuns prezent la invitaţia acestuia, la petrecerea dată în cinstea trecerii într-un an nou, în primul rând pentru că trei localităţi din comuna nostră beneficează de serviciile oferite de Gliga CATV şi ne bucurăm pentru acest fapt. Locuitorii comunei noastre aşteaptă seară de seară în faţa televizorului, ştiri, anunţuri locale sau emisiuni în care sunt prezentaţi oameni din mediul rural cu poveşti de viaţă sau să primească sfaturi utile de la şefii de deconcentrate sau de la specialişti în diverse domenii de activitate.”       
Dumitru Cotoi, primar comuna Batoş
Avem contract de publicitate
“Gliga CATV emite şi în cele două sate aparţinătoare comunei noastre, motiv pentru care este atât de iubită la noi şi de Peteleni şi Habiceni. Noi, primăria, avem un contract de publicitate şi de prestări servicii şi suntem foarte mulţumiţi de modul în care postul de televiziune ne prezintă viaţa satului şi pulsul evenimentelor de pe raza comunei noastre. Le urez succes în continuare”   
Pădurean Sorin Pompei, primar comuna Petelea
Deschidere spre păstrarea tradiţiilor
 „Vreau să vă spun că locuitorii zonei Văii Mureşului au aşteptat cu nerăbdare să aibă în sfârşit şi ei o televiziune care să îi reprezinte şi care să le prezinte obiceiurile zonei şi viaţa în mediul rural. Mă bucur că s-a înfiinţat această televiziune pentru a prezenta şi pe sticlă felul în care convieţuim şi armonia în care trăim noi de sute de ani toate etniile în această zonă. Totodată prin intermediul emisiunilor acestui post sunt prezentaţi, o serie de oameni cu suflet mare şi cu deschidere faţă de păstrarea tradiţiilor care fac atâta cinste judeţului Mureş.”
Adalbert Kocsis, primar comuna Aluniş
Evenimente prezentate echidistant
„Pe întreaga rază a comunei Brâncoveneşti Gliga TV emite, noi suntem mândri că la 10 km de noi se află o asemenea televiziune, care prezintă echidistant evenimente şi ştiri de care avem nevoie şi noi locuitori din mediul rural pentru a ne informa corect şi în cât mai scurt timp. Ţin să îl felicit pe domnul Gliga pentru că îşi lasă profesioniştii să-şi facă meseria cum ştiu ei mai bine”.
Ordog Ferencz , primar comuna Brâncoveneşti.
Sunt pe drumul cel bun
Vreau să îl felicit pe domnul Daniel Gliga, pentru că a avut curaj să deschidă o televiziune şi pentru locuitorii din mediul rural şi pot să vă asigur că cel puţin în comuna noastră e foarte urmărită. La orele 19.00 majoritatea locuitorilor noştri comută telecomanda pe acest post pentru că aici pot viziona aspecte locale care sunt de multe ori, mai aproape de centrul lor de interese,  decât alte programe din spaţiul de antenă alocat telespectatorilor de televiziunile naţionale. Gliga CATV sunt pe drumul cel bun şi sper să crească de la an la an”.
Emanoil Hurdugaci primarul comunei Chiherul de Jos
Să devină şi mai buni!
 „Ce pot să spun despre Gliga CATV?  Este o televiziune care împrăştie o mulţime de informaţii interesante.Totodată ne prezintă şi pe noi cu tradiţiile şi obiceiurile din Hodac şi Toaca. Deci nu le pot reproşa nimic nici cu privire la calitate nici la serviciile de mentenanţă. Îi felicit din toată inima pentru tot ce fac şi pot să le urez să devină şi mai buni şi să ajungă la raitingul maxim pe care îl visează fiecare post TV ”.
Iacob Valentin, primar comuna Hodac
Televiziune de calitate
 „Pe noi ne ajută foarte mult Gliga CATV pentru că înseamnă reţea de cablu în Ibăneşti, se prinde acest post pe toată raza comunei şi din punctul meu de vedere e o televiziune de calitate, au un ziar interesant şi un post de radio care merită ascultat. Deci numai la superlativ pot vorbi de acest trust.”
Dan Vasile, primar comuna Ibăneşti
Succes în continuare!
„Lunca Tecii cred că este cea de a doua comună din jurul Reghinului care s-a branşat la această televiziune în care eu de la începutul începuturilor am crezut foarte mult. Le doresc succes în continuare, elan spiritual şi cât mai mult spaţiu de antenă. La noi în Lunca cu cele 5 sate aparţinătoare numărul abonamentelor e într-o creştere continuă.”
Vultur Teodor primar comuna Lunca Tecii
Felicitări echipei!
Am felicitat toată echipa şi personalul Gliga CATV pentru modul în care au expus pe sticlă, principalele manifestări din comuna pe care conduc şi a celorlalte localităţi din zona de acoperire a postului. Le doresc multe succese în continuare şi să fie alături de noi la toate evenimentele cultural artistice pe care le desfăşurăm în comuna Gurghiu.
Laurenţiu Boar, primar comuna Gurghiu

Un pic de bunăstare locuitorilor
„Gliga TV, internet şi radio înseamnă un pic de bunăstare pentru locuitorii noştri, pentru că ei atunci când au acele utilităţi de care au nevoie sunt mulţumiţi. Şi atunci când aproape fiecare cetăţean şi instituţie publică de pe raza comunei are câte un abonament la Gliga TV şi locuitorii noştri sunt mai aproape de realitate şi să ştiţi că celor de la Gliga TV chiar le pasă.”
Chira Gheorghe, primar comuna Breaza

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

    • Totul este bine cu cablu prin gliga catv dar este o problema in comuna ibanesti satul dulcea nu sunt difuzate toate posturile pe care le are gliga catv de exemplu nu avem programul digi sport si alte programe si varog frumos sa faceti ceva si sa fie si in satul dulcea toate programele .

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE