Fizioterapia gratuită pentru pensionari continuă la Rheum Care Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1140 Vizualizări

Fizioterapia gratuită pentru pensionari continuă la Rheum Care

Pensionarii care au probleme de sănătate pot beneficia de tratamente gratuite de fizioterapie şi recuperare medicale gratuite şi în acest an la Centrul de Sănătate şi Recuperae Medicală Rheum Care din Târgu-Mureş.
Organizatorii campaniei  au obţinut din nou fonduri pentru continuitatea tratamentelor, cel mai probabil pe întreg anul în curs. ”Campania derulată din iulie-decembrie 2011 a fost de un mare succes. Am reuşit să tratăm 2026 de bolnavi cu diferite afecţiuni. Cu ajutorul CJAS Mureş, Consiliului Judeţean, DGASPC, Fundatţa JOY din Marea Britanie oferim în continuare tratamente de fizioterapie şi recuperare medicală gratuite pentru pensionarii din judeţul Mureş”, a declarat Marinela Gomboş, directoarea Fundaţiei Rheum Care.
Listele de aşteptare sunt pline de pensionari care au nevoie de tratament special, dar nu au posibilităţi materiale. Ei sunt trataţi ca la carte fără să scoată un leu din buzunar. Pensionarii beneficiază de tratament gratuit, iar salariaţii pot achita doar jumătate de preţ, adică 3,5 lei un tratament, a cărui durată este stabilită de medicii fizioerapeuţi. ”Demersul nostru face parte din politica fundaţiei noastre de a preveni înainte de a nu fi prea târziu”, a mai spus Marinela Gomboş.
Persoanele care doresc să beneficieze de servicii de recuperare la Centrul de Sănătate Rheum Care trebuie să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie în care să se precizeze afecţiunea pe care o au, sunt consultaţi şi li se recomandă tratamentul adecvat. Cei interesaţi pot contacta reprezentanţii centrului la telefon/ fax 0265 – 250.793 mobil 0740-796.355 sau la sediul de pe strada Pavel Chinezu nr. 10.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE