Polonia Varşovia – FC Municipal 3-2 (3-1) – „Municipalii” pierd al doilea amical din Antalya Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Polonia Varşovia – FC Municipal 3-2 (3-1) – „Municipalii” pierd al doilea amical din Antalya

12-1_54.jpgDupă 2-0 cu ucrainienii de la Matalist Kharkov, divizionara A de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a pierdut al doilea joc amical disputat în cantonamentul din Antalya, scor 2-3, în faţa echipei Polonia Varşovia, ocupanta locului al III-lea în prima divizie poloneză. Golurile echipei mureşene au fost marcate de Celsinho, în minutul 28 şi Astafei, în minutul 71, în timp ce polonezii au punctat prin Cani (2) şi Sikorski.
În partida disputată sâmbătă, pe terenul de la complexul sportiv Miracle Resort, polonezii au început mult mai bine jocul, reuşind să puncteze de două ori în mai puţin de zece minute. Celsinho a redus din diferenţă cu un şut puternic din interiorul careului, după o centrare de pe stânga trimisă de Subotic, dar cei de la Polonia Varşovia au stabilit scorul la pauză la 3-1. În repriza secundă, cu o echipă schimbată în totalitate, s-a reuşit un singur gol, acesta fiind opera lui Astafei, cu o lovitură de cap, la un corner executat de Florin Dan. Cu un minut înainte de golul de 3-2, Robert Ilyes, care şi-a sărbătorit aniversarea a celor 38 de ani, a ratat o lovitură de la 11 metri, şut respins cu picioarele de portarul advers. Lovitura de pedeapsă a fost dictată la un fault în careu asupra lui Vlad Bujor, jucător aflat în probe. Vârful de atac, în vârstă de 23 de ani, a mai evoluat la Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Politehnica Iaşi, Mersin (Turcia), Universitatea Craiova şi Zalaegerszeg (Ungaria). În lotul folosit de Marius Lăcătuş a mai fost şi un alt nume nou, aflat de asemenea în probe. Este vorba despre fundaşul dreapta brazilian Roberto de Jesus Machado, cunoscut sub numele de Bebeto, în vârstă de 22 de ani, ultima dată la formaţia Esporte Clube Bahia.
Marius Lăcătuş a început jocul cu următoarea formaţie:
Balauru – Nicu, Cordoş, Iencsi, Szilagyi – Vagner, Kiriţă, Pădureţu, Bumba – Celsinho – Subotic. În repriza secundă, unsprezecele i-a cuprins pe: Albuţ – Bebeto, Gugu, Ghionea, Topic – Firţulescu, Ilyes, Fl. Dan, Astafei – Bujor, Sergiu Buş.
Următorul amical al târgumureşenilor are loc astăzi, 6 februarie. Conform programului iniţial, adversara urmeză să fie formaţia Daugava Daugavpils, echipă clasată pe locul III în prima ligă din Letonia, dar până în prezent, primele două adversare nu au fost cele planificate la plecarea în Turcia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE