Meci decis în prima repriză Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Meci decis în prima repriză

9-1_60.jpgEchipa feminină de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş a pierdut clar, scor 36-26, în deplasare, la CSM Bistriţa, jocul din prima etapă a returului. Clasamentul Seriei B a Diviziei A, precum şi ultimele rezultate dintre cele două formaţii indicau echipa mureşeană drept favorită în întâlnirea disputată sâmbătă în Sala Sporturilor din Bistriţa.
Lucrurile n-au stat însă aşa. Gazdele au luat din start un avantaj confortabil şi au condus pe toată durata partidei. Cu o echipă fără nicio noutate de marcă, cu trei jucătoare pierdute înaintea reluării campionatului, echipa antrenată de Iosif Bukaresti a dat o replică palidă adversarei. După ce, pe rând, Ramona Tamaş, Andreea Serediuc şi Szidonia Rad au ratat cinci aruncări, dintre care trei de pe semicerc, gazdele s-au văzut în avantaj, scor 5-0, după 11 minute de joc. Mureşul reuşeşte să înscrie primul gol prin Serediuc abia în minutul 12. Portarul Raluca Ungureanu reuşeşte să pareze o serie de aruncări, Serediuc obţine un 7 metri transformat de Rad şi mureşencele reuşesc să reducă la 5-4, în minutul 15, prin două goluri reuşite de Tamaş. A fost singura dată când partida părea a deveni una echilibrată, dar gazdele s-au desprins rapid din nou la 11-6. Apărarea a fost depăşită uşor, iar atacul a fost lipsit de idei. Alina Moloci, deseori creierul echipei a reuşit primul său gol la 9-4, după care, la 12-8 a ratat un 7 metri, a recuperat mingea, dar a ratat şi de pe semicerc. La pauză, tabela arăta un descurajator, pentru mureşence, 17-10.
Repriză echilibrată, atacuri fără idei
La reluare, apropierea la cinci goluri şi posesie mureşeană dădeau din nou impresia relansării partidei. Un nou 7 metri, de această dată de Rad şi un contraatac ratat de Moloci au făcut ca diferenţa să crească la 8, apoi chiar la 11 goluri. Căpitanul echipei, Nagy Beata, cu unele sclipiri, a fost departe de valoarea sa, la fel şi Georgeta Cioban. În atac se înscria mai mult din 7 metri şi înfrângerea părea inevitabilă. Spre final, când practic nu mai era nimic de făcut, au fost introduse şi cele mai tinere jucătoare din lot. În poartă au intrat şi Bianca Peter şi Iulia Butiurcă, iar junioarele Andreea Pista, Alina Şeulean, Tabita Rad şi Lorena Pop, deşi au jucat cu mult curaj, înfrângerea n-a putut fi evitată.
Pentru SC Mureşul au înscris: S. Rad, Moloci, câte 7 goluri, Nagy 4, Tamaş 3, Serediuc, T. Rad, câte 2 şi Şeulean 1. Pentru gazde cele mai multe goluri le-au reuşit Simina Lezenţan 9, Adana Pop 8 şi Alexandra Triteaş 7.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE