Unde ne distrăm în Week-end? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Unde ne distrăm în Week-end?

9-1_63.jpgDacă este vineri, să fie:
– Karaoke în Select Boutique Club!
Începând cu ora 23 puteţi arăta că ştiţi să interpretaţi o melodie sau pur şi simplu să vă descoperiţi noi talente. Shoturile gratis pentru fiecare concurent şi alte premii surpriză sunt nelipsite!
– „O vineri obişnuită” cu Răzvan Luca. The Office Club propune astăzi, 10 februarie, începând cu ora 22.
– Vineri de vineri, în Jazz & Blues Club are loc cel mai retro party cu muzica anilor din `70 până azi. Nebuneala începe de la ora 23 (aprox.) şi ţine până la 4 dimineaţa.
– Unul din cele mai interesante evenimente programate pentru vineri va avea loc în Gallery The Pub. Fanii muzicii live sunt aşteptaţi astăzi, 10 februarie, de la ora 22:30, la un incitant “desperado’s party” din seria Gallery Live Session, susţinut de simpaticul Călin Pop (ex-Desperado- chitară, voce) şi charismaticul Shaggy (Dalma &The Vagabonds – pian, chitară, voce). Cei doi artişti vă propun o seară cu multe hituri antrenante (coveruri româneşti şi internaţionale), iar la pupitru Dj Zone!
Dacă este sămbătă, să fie:
– începând cu ora 22,30,  The Office Club invadat de trupa The MOOod din Bucureşti care va susţine un mega`concert rock de povestit la nepoţi. Be there!
– Black Lord răsună pe ritmuri de Valentine`s Zu, iar cei care vor să se căsătorească pentru o noapte, vor spune “DA”  în faţa Dj-ilor Radio ZU. Enjoy!
–  “Famous Saturday” este nelipsit din programul de sâmbătă a clubului Select Boutique Club. Cele mai excentrice fete beneficiază de intrare gratuită, iar preţurile promoţionale completează petrecerea cu: shot-uri de tequila şi vodcă la 5 lei.
– Jazz & Blues Club, party cu muzica anilor din `70 până azi. Preţul unui bilet este de 7 lei, iar petrecerea începe de la ora 23 (aprox.) şi ţine până la 4 dimineaţa.
– Cei care vor să îşi găsească perechea pentru Valentine’s Day nu pot lipsi de la “Petrecerea brăţărilor” în Hipnotik Café, începând cu ora 22!
Dacă e duminică:
de la ora 22, Avi-Cola organizează “PSY Birthday Party” cu DJ Tom, DJ Thal, DJANE  Era, DJ Botond.
– Jazz & Blues Club propune o seară “Romantic” cu cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor, începând cu ora 18.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE