FCM Târgu-Mureş – Napredak Krusevac 0-0 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

FCM Târgu-Mureş – Napredak Krusevac 0-0

11-3_13.jpgDivizionara A de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a încheiat la egalitate, 0-0, în compania formaţiei divizionare secunde din Serbia, FK Napredak Krusevac. Aceasta a fost a patra partidă amicală susţinută în cadrul cantonamentului din Antalya.
Formaţia mureşeană a obţinut primul rezultat de egalitate, de această dată în faţa unei divizionare secunde şi se află la al doilea joc consecutiv fără gol înscris.
După ce a învins cu 2-0 garnitura a doua a celor de la Metalist Kharkov, echipă ucraineană calificată în primăvara Europa League, formaţia lui Marius Lăcătuş a cedat cu 2-3 în faţa polonezilor de la Polonia Varşovia, apoi cu 0-3 cu ruşii de la Terek Groznyi. În următorul joc al cantonamentului din Antalya, FC Municipal urma să întâlnească luni, 13 februarie, pe Arsenal Kiev. Pentru a avea cât mai multe meciuri de pregătire în picioare, conducerea tehnică a decis disputarea unui nou joc amical, care s-a disputat ieri seara, cu formaţia de primă ligă din Kazakhstan, FK Atyrau, clasată pe locul X la finalul primei părţi a campionatului.
Fundaşul formaţiei mureşene, Dan Matei, a suferit o accidentare într-unul din jocuri, a părăsit cantonamentul echipei şi s-a întors în ţară, pentru recuperare.
La capitolul noutăţi poate fi amintit deocamdată doar vârful de atac Vlad Bujor, de 23 de ani, care îşi continuă antrenamentele cu echipa mureşeană. Al doilea jucător aflat în probe, brazilianul Roberto de Jesus Machado „Bebeto” nu a fost păstrat în lot şi a părăsit deja cantonamentul. O altă noutate este Sergiu Homei, fostul jucător al formaţiilor Liberty Salonta, Sopron (Ungaria), Dinamo Bucureşti, Politehnica Iaşi, Gloria Bistriţa şi Unirea Urziceni, care se pregăteşte împreună cu lotul FC Municipal. O decizie în privinţa sa urmează să fie luată în zilele următoare. În meciul sârbii de la Krusevac, FCM a jucat în componenţa: Albuţ (’46-Caparco) – Nicu (’61-Homei), Gugu (’61-Iencsi), Ghionea, Topic – Astafei (’46-Firţulescu), Ilyes, Kiriţă, Bumba (’81-Vagner) – Fl. Dan (’65-Celsinho), Subotic (’46-Bujor).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE