Meci pierdut în primul sfert Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Meci pierdut în primul sfert

11-4_01.jpgDupă trei victorii mari obţinute de echipa masculină de baschet BC Mureş Târgu-Mureş, la CSU Ploieşti, la actuala lideră, BC Timişoara şi campioana en-titre, U Mobitelco Cluj, cu care au realizat „dubla” în acest sezon, „tigrii” au reuşit a doua dublă negativă, după aceea cu Gaz Metan Mediaş.
În etapa a XXI-a, mureşenii au cedat în deplasare în faţa orădenilor de la CSM, scor 90-80. BC Mureş n-a reuşit să conducă nicio singură dată pe durata partidei şi au cedat la zece puncte, într-o partidă decisă după un prim sfert în care gazdele s-au desprins la 19 puncte. Depăşiţi la toate capitolele, echipa lui Srecko Sekulovic, deşi a câştigat două sferturi şi a cedat la un singur punct sfertul trei, a reuşit să-şi dezamăgească suporterii deplasaţi în speranţa că favoriţii vor obţine o nouă victorie. Co o tentativă de a reveni în joc, la începutul reprizei secunde, „tigrii” s-au apropiat la şapte puncte, dar au cedat din nou iniţiativa şi bihorenii au refăcut rapid diferenţa. În ciuda acestei înfrângeri, vor rămâne temporar pe podium, datorită restanţei clujenilor, care au acelaşi număr de puncte, 31. Cu şapte înfrângeri, aspectul care contează cel mai mult în economia clasamentului, mai sunt şi echipele CSM Oradea, care avantajul întâlnirilor directe, CSM Bucureşti, CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti, ultimele două cu câte un joc mai puţin disputat. Partidele etapei cu numărul 21 au dovedit încă o dată că ediţia actuală este mai echilibrată decât oricare dintre ultimii ani. Lidera, BC Timişoara a suferit o surprinzătoare înfrângere, a treia a ediţiei, pe teren propriu, 69-70, în faţa celor de la BCM U Piteşti.
În jocul de la Oradea, pentru BC Mureş au evoluat: Watson 14, Stănescu 19, Cooley 15, Lăpuşte 3, Pekovic 18, Dumitru 8, Aliakseyeu, Paliciuc 3, Baczo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE