Repetiţie înaintea derby-ului cu ICIM Arad Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Repetiţie înaintea derby-ului cu ICIM Arad

11-2_54.jpgFormaţia feminină de baschet BC Nova Vita Nova Vita a învins pe teren propriu, scor 77-41 (25-3, 15-10, 21-16, 16-12) pe CS Olimpia Braşov, în partida din cadrul etapei a XXI-a a Diviziei A. Meciul a fost la discreţia mureşencelor, care s-au impus clar, câştigând toate cele patru sferturi. O diferenţă decisivă a fost realizată încăi din primul sfert, când gazdele au luat un avantaj considerabil.
Orădencele au găsit greu drumul spre coş, reuşind primele puncte doar din aruncări de la distanţă. Culmea, la acest capitol au avut un procentaj mai bun, cu şase reuşite, la fel câte au reuşit şi mureşencele, dar din mai multe încercări. Restul întâlnirii a fost mai degrabă un galop de sănătate şi un bun prilej pentru antrenorul Stacey Nolan de a exersa schemele de joc. Cu toate că au lipsit două din piesele grele ale angrenajului mureşencelor, pivotul Bojana Vulic, refăcută, dar menajată şi fundaşul Cherrise Graham, la rându-i menajată, soarta partidei nu a fost pusă la îndoială niciun moment.
În lipsa acestora, celelalte nou sosite, sârboaica Dragana Gobeljic şi americanca Catherine Scanlon au fost piesele de bază ale echipei. Completate de o evoluţia la standardele obişnuite ale Veronicăi Hicks, care a reuşit 25 de puncte, 8 recuperări şi 7 pase decisive, de una curajoasă a Adinei Pop şi a surorilor Cristiana şi Alexandra Cutaş, mureşencele încep să arate tot mai puternice, de la meci la meci. Gobeljic a reuşit un nou double-double, cu 16 puncte şi 14 recuperări, la care se adaugă şi 5 pase decisive, iar Scanlon a secondat-o cu 11 puncte, 8 recuperări şi 3 pase decisive. Pentru Nova Vita au mai punctat: A. Cutaş 8 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă, C. Cutaş 7 puncte, 8 recuperări şi 4 pase decisive, Adina Pop, 5 puncte, o recuperare şi 2 pase decisive, Bartha Borbala, 3 puncte, Iohanna Borşan, 2 puncte, o recuperare şi Paraidi Tekla.
În etapa viitoare, Nova Vita va întâlni miercuri, 15 februarie, de la ora 16, în deplasare, campioana ICIM Arad.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE