„Okosan – Jogosan”, consilierul lui Ponta. UPDATE Activitatea lui Frunda, neremunerată Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

„Okosan – Jogosan”, consilierul lui Ponta. UPDATE Activitatea lui Frunda, neremunerată

UPDATE: Fostul senator UDMR Frunda György a fost numit oficial, miercuri, 9 ianuarie, în funcția de consilier onorific al premierului României. Decizia a fost publicată în aceași zi în Monitorul Oficial nr. 18, iar la articolul 2 se specifică faptul că „activitatea domnului György Frunda este neremunerată”.

Fostul senator UDMR Frunda György se va întâlni în cursul zilei de marţi, 8 ianuarie, cu prim-ministrul României, Victor Ponta, pentru a stabili detaliile funcției de consilier personal. „Mă voi întâlni cu premierul marți, pentru a discuta exact modalitățile de a colabora, de a fi consilierul dânsului pe probleme juridice, de drept internațional, Consiliul Europei, drepturile omului și drepturile minorităților naționale”, a afirmat Frunda György, într-o intervenție avută în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, difuzată de postul de televiziune Antena 3.

„Trebuie să avem o reprezentare proporțională”

De asemenea, noul consilier al premierului a subliniat că funcția care i s-a propus are legitimitate atâta timp cât în România sunt peste un milion de cetățeni de etnie maghiară. „Cu toate că UDMR funcționează ca o formațiune politică, care e altceva decât un partid politic, noi suntem reprezentanții a peste un milion de cetățeni români de etnie maghiară. Nu putem fi tratați ca un simplu partid politic. Eu cred că într-o țară democratică, cum sunt țările din Europa, trebuie să avem o reprezentare proporțională la nivel național, la nivel județean, la nivel local și în viitor la nivel regional”, a arătat Frunda György.

CV impresionant

În vârstă de 61 de ani, Frunda György este de profesie jurist și are în CV o activitate bogată de parlamentar, fiind deputat și senator în mai multe mandate. Noul consilier al premierului are la activ și două candidaturi la funcția de președinte al României: una în anul 1996 când a obținut 761.411 de voturi, adică 6,02% și una în anul 2000 când a adunat 696.989 de voturi, adică 6,22%.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • din pacate nimic nou sub soare, aceeasi marie cu alta palarie, cum spune romanu’
    asa vor disparea si promisiunile facute sau cele spuse pe la colturi si tot asa vor disparea si „onorabilii” nostri candidati ajunsi acum parlamentari, dornici sa-si ratifice privilegiile nesimtite pe spatele ” prostilor” care i-au votat.
    din pacate SPERANTA A MURIT!

  • Cat de prosti ne credeti frate…sa subliniezi faptul ca activitatea mafiotului va fi „neremunerata”. Da cine crezi ca e atat de naiv incat sa creada ca astia merg acolo(parlament,guvern) pentru salariul ala de kakao! Toti sunt acolo pentru ciordeala..la fel si Frunda..nu poate lasa partea lui de ciolan altora! Astept zilele cand hienele se vor sfasia intre ele pentru starvul ramas!!!Niste nenorociti!!

  • Chiar ma intrebam cum ar fi fost posibil ca un „greu” al politicii dambovitene, cu un aport important in anii de democratie la imaginea de azi a Romaniei (corupta,devalizata,distrusa,etc) sa raman fara de ciolan! Se dovedeste inca o data ca acest Ponta nu ramane decat un om politic mic..condus de interesele meschine ale oamenilor din spatele sau care il manipuleaza…un zero barat..si ca sa fie Romania inca o data originala in Europa este condusa de un prim ministru hot!! In ceea ce-l priveste pe Frunda..un mafiot uns cu toate alifiile..trebe si el sa-l manipuleze pe mikey mouse odata cu ceilalti, ilici criminalul.varanu..hrebenciuc guzganu,mitrea..si alte scursori!!!

  • La intalnirea cu TRADATORUL ponta participa si Orban(omologul si platitorul)??NEMERNICII!! ponta rade ca prostul pe la televiziuni(a ajuns sa se vada si el ,un tradator)
    Au vandut tara aceasta pe banio ,pe curve sau pentru putere.NESIMTITII>

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE