Akos Mora, lobby pentru polițiști voluntari la sate Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Akos Mora, lobby pentru polițiști voluntari la sate

Senatorul USL Akos Mora, fostul președinte al ATOP Mureș, a transmis felicitări polițiștilor din Mureș pentru rezultatele înregistrate în anul 2012, în condițiile în care ordinea publică din alte județe cu populație similară este asigurată cu un număr substanțial mai mare de agenți.

Agenți mai puțini, rezultate mai bune

Totodată, Akos Mora a apreciat că rezultatele pozitive sunt rodul muncii în echipă a polițiștilor din județul Mureș. „La un bilanț recent la care am fost, am avut o discuție cu un reprezentant al Bucureștiului și spunea domnia sa că „vouă vă este ușor la Mureș, că aveți o situație operativă mai ușoară ca în alte județe”, lucru care m-a supărat un pic pentru că mi-am dat seama că domnul respectiv nu cunoaște situația foarte bine. Județul Mureș, faptul că are rezultate bune, nu se datorează situației că dumneavoastră aveți în teren o problematică mai ușoară, ci pentru faptul că reușiți să vă faceți treaba mai bine ca alte județe, în condițiile în care aveți un grad de ocupare mai mic în ceea ce înseamnă funcții sau încadrări în Poliție, relativ la populația județului Mureș. Avem exemplu concret, în care un alt județ care are aceași populație ca județul Mureș are aproape cu 400 de agenți mai mulți decât ceea ce are județul Mureș. De asemenea, județul Mureș are cel mai mare număr de romi din țară care categoric crează încă o problematică în plus la ceea ce înseamnă ordinea publică. Deci cu atât mai mult vreau să subliniez faptul că rezultatele bune ale județului Mureș, peste media națională, este un rezultat care se datorează muncii dumneavoastră și a modului în care reușiți să țineți problematica în mână la nivelul județului”, a afirmat Akos Mora azi, cu ocazia bilanțului pe anul 2012 al Inspectoratului de Poliție Județeană Mureș.

Sprijiniți de voluntari

De asemenea, senatorul Akos Mora a afirmat că una din prioritățile viitorului președinte al ATOP Mureș ar trebui să fie constituirea de grupe de voluntari la nivelul a cât mai multor secții de Poliție din mediul rural. „Dacă vom reuși acest obiectiv, din nou vin și vă spun: veți avea de câștigat în teritoriu pentru că grupele de voluntari care lucrează în acest moment la nivel local, în localități ale județului, au venit în sprijinul dumneavoastră”, a afirmat fostul președinte al ATOP Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE