Andreea Pop, noua purtătoare de cuvânt a Poliției mureșene Eveniment
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1360 Vizualizări

Andreea Pop, noua purtătoare de cuvânt a Poliției mureșene

Începând de azi, noua purtătoare de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Mureș este subinspector Andreea Pop, care o înlocuiește pe comisar șef Livia Popa, transferată la un alt compartiment din cadrul instituției.

“Consider că sunt aptă pentru această funcție”

Andreea Pop și-a desfășurat până în prezent activitatea în cadrul Serviciului Rutier Mureș și a afirmat că se simte pregătită pentru noua funcție. „Sunt absolventă a Academiei de Poliție, am absolvit în 2010. Până în prezent mi-am desfășurat activitatea la Serviciul Rutier Mureș. Sunt atestată și pe domeniul asistent relații publice, de aceea consider că sunt aptă pentru această funcție”, a declarat noua purtătoare de cuvânt a IPJ Mureș.

Livia Popa, apreciată și la București

Inspectorul șef al IPJ Mureș, chestorul Valentin Pescari, i-a transmis încurajări colegei sale și i-a mulțumit pentru activitate fostei purtătoare de cuvânt. “Andreea Pop este un ofițer pregătit, a absolvit Academia „Alexandru Ioan Cuza”, are studii juridice, a lucrat la Serviciul Circulație și a avut activități foarte bune pe linie de prevenire. Îi doresc succes și să o înlocuiască cu mult succes pe doamna Livia Popa, care a fost un purtător de cuvânt apreciat la nivel de IGPR și chiar la nivel de minister”, a afirmat Valentin Pescari.

„Rămân polițistă până în măduva oaselor”

Fostul purtător de cuvânt al IPJ Mureș, comisar șef Livia Popa, a mărturisit că transferul a venit firesc, la solicitarea sa, după un deceniu de activitate în relația cu presa. „Nu plec din Poliție, rămân polițistă până în măduva oaselor. Este o funcție echivalentă, practic plec pe o altă funcție, tot de specialist, în cadrul unui alt compartiment”, a declarat Livia Popa. „Zece ani am fost purtător de cuvânt efectiv. Muncă de PR am făcut mai mult de zece ani. A fost o activitate foarte interesantă, dar la un moment dat simți nevoia să mai faci și altceva, Nu pentru că s-ar fi epuizat resursele pe care le-aș fi putut explora de acum înainte, dar pur și simplu am simțit nevoia că trebuie să mai fac și altceva”, a completat Livia Popa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE