Start la înscrieri pentru simularea admiterii la UMF Invatamant
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

Start la înscrieri pentru simularea admiterii la UMF

Elevii de liceu din anul terminal care doresc să urmeze cursurile universitare la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş se pot înscrie pentru a susţine examenul de simulare de admitere la universitate, organizat de Liga Studenţilor Târgu Mureş.

Înscrieri până în 25 aprilie

Organizaţia a început deja înscrierile pentru simularea de admitere 2013 care va avea loc pe data de 27 aprilie. Înscrierile se pot face până la data de 25 aprilie, pe site-ul www.lstgm.ro. „Bibliografia se găseşte pe site-ul universităţii, iar întrebările vor fi din cărţile de teste care se găsesc la bibliotecă. 75 de întrebări vor fi de acolo, iar 25 de întrebări vor fi la prima vedere. Prin asta îi pregătim pe studenţi, inclusiv grilele pe care o să le aibă sunt identice cu cele de la examen”, a declarat Cătălin Dogar, preşedintele Ligii Studenţilor Târgu-Mureş.

 Materia este multă şi grea

Totuşi, liceenii interesaţi de o carieră medicală sau în domeniul farmaceutic vor trebui serios să se pună pe învăţat, pentru că materia este multă şi grea. „Îi sfătuiesc să se pregătească din timp, să nu lase pe mâine ce pot face astăzi. Este foarte mult de învăţat şi să nu se trezească că nu fac faţă”, a mai spus preşedintele Ligii Studenţilor Târgu-Mureş. În total sunt aşteptaţi în jur de 500 de elevi.

50 de lei, taxă de simulare

Simularea de admitere va fi susţinută în sălile în care se va susţine admiterea propriu zisă, iar pentru simulare se va achita o taxă de 50 lei, chiar în ziua simulării conform programului care va fi afişat înainte cu o zi de eveniment. Al doilea examen de simulare a admiterii va avea loc în cursul lunii iunie. Mai multe detalii despre înscriere se pot găsi pe site-ul www.lstgm.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Sarutmana!Ati putea sa-mi spune-ti daca sunt inscris pentru proba de simulare pentru admitere care are loc in data de 27aprilie

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE