Jurnal de astre(2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Jurnal de astre(2)

Balanţă
De dimineaţă veţi avea multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. S-ar putea să întâmpinaâi dificultăţi de natură financiară. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi familiei.

*Scorpion

Vă sfătuim să o lasaţi mai uşor cu munca şi să vă aplecaţi mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeţi o sumă importantă! Vă recomandăm să vă ocupaţi de treburi casnice, de rutină.

*Săgetător
De dimineaţă veţi avea ocazia să demaraţi o afacere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi. Mai staţi două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi împreună o seară romantică.

*Capricorn

Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi sau afaceri, chiar dacă veţi primi propuneri din partea prietenilor.

*Vărsător

Veţi fi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile, ca să nu pierdeţi timpul. Ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă!

*Peşti
Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă melancoliei. Starea de inhibiţie şi lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînţelegerile cu persoana iubită.
Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE