Debut pentru gazde, serie negativă pentru mureșence Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Debut pentru gazde, serie negativă pentru mureșence

handbalÎn etapa a V-a din seria B a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a cedat din nou la scor, 22-33 (8-15), în partida susținută în deplasare, la Deva, cu formația locală CSM Cetate. A fost a cincea întâlnire dintre cele două formații în acest an, ambele fiind retrogradate din Liga Națională. În elita handbalului feminin românesc s-au întâlnit atât în campionatul regulat, cât și în play-out, în toate partidele victoria revenind echipei din Deva. Mureșencele au reușit scoruri mai strânse doar în jocurile de pe teren propriu, unde au cedat la 7 și 6 goluri, dar jocurile disputate în deplasare le-au cedat de fiecare dată la peste 10 goluri diferență. Pentru CSM Cetate a fost prima partidă din această ediție, având jocurile din primele patru runde amânate, neavând suficiente jucătoare cu drept de joc în lotul remaniat după retrogradare. Formația mureșeană se află la a patra înfrângere, toate la diferență de peste 10 goluri, reușind o singură victorie la limită pe teren propriu și are la rândul ei un lot slăbit valoric.

Desprindere a gazdelor din primele minute
În jocul de la Deva echilibrul a fost rupt încă din start, mureșencele reușind să țină pasul doar în primele minute. După 3-2 și 6-4 pentru gazde, acestea s-au desprins treptat și la pauză avantajul era de 7 goluri, cu doar 8 goluri înscrise de echipa antrenorului Bukaresti Jozsef. La reluare, devencele au rulat la rândul lor lotul abia alcătuit, dar în care se află jucătoare experimentate. Deși Mureșul a reușit în partea a doua să înscrie aproape același număr de goluri ca și adversarele lor în prima repriză, până la final avantajul gazdelor a crescut la peste 10 goluri. Cu multe junioare lipsite de experiență în lot, Mureșul nu a reușit să puncteze decât prin cinci jucătoare: Ana Deac 8, Georgeta Bucin 5, Andreea Serediuc 4, Tabita Rad 3 și Denisa Ion 2. Au mai evoluat: Roxana Caucear (portar), Denisa Bogdan, Sorana Burnete, Adriana Demeter, Szabo Klara, Cristina Vereș.
În etapa a VI-a, formația mureșeană va întâlni joi, 15 octombrie, ora 14.00, pe teren propriu, formația Național Brașov, care a obținut două victorii în actualal ediție, ambele cu echipe slab cotate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE