City’us  – Autobergamo, meciul marilor revanșe Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

City’us – Autobergamo, meciul marilor revanșe

futsalMarele derby al campionatului de futsal se dispută marți, 3 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, între City’us și Autobergamo Deva, echipele care și-au disputat trofeele în ultimele ediții.
Devenii au fost cei care au întrerupt șirul succeselor mureșenilor în campionat. După patru titluri consecutive cucerite de City’us, Autobergamo s-a impus în vara anului trecut după o finală foarte tensionată, care a necesitat trei partide. Mureșenii au învins în primul joc pe teren propriu cu 7-6, dar le-au pierdut pe următoarele două disputate la Deva. Scorurile par categorice, 5-2 și 7-2, dar despriderile s-au produs spre final, când echipa antrenorului Kacso Endre a riscat și a fost surprinsă cu poarta goală. În ediția recent încheiată însă, City’us a reintrat în posesia titlului, dar a avut confruntările cu devenii în semifinală, reușind o dublă victorie, 2-1 pe teren propriu și 5-3 în deplasare. Echipa hunedoreană reușise în schimb victoria în finala Cupei României, unde au învins cu 5-2, apoi în Supercupă, unde s-au impus cu 4-3 după prelungiri, cu un gol mai mult decât discutabil acordat în ultima secundă a meciului disputat la Cluj.

Săptămâna derby-urilor

Partida din etapa a VIII-a a noului sezon pare la prima vedere una de maximă importanță, dar atenția celor două formații este îndreptată în această ediție și spre nou revenita echipă în elita futsalului. Aceasta este Informatica Timișoara, echipă care are la rândul ei doar victorii în meciurile disputate. La echipa bănățeană se află câțiva dintre jucătorii care au trecut pe la ambele echipe, unii cucerind chiar titluri cu fiecare: Robert Lupu, Florin Matei și portarul Vlad Iancu.
Pentru campioana City’us va fi primul derby al sezonului, o confruntare între primele două clasate ale primei ligi, formații despărțite de golaveraj, plus 40 pentru deveni, plus 32 pentru târgumureșeni. Mureșenii au însă un meci care se anunță la fel de dificil săptămâna viitoare, restanța din etapa a 3-a cu Informatica Timișoara, care va avea loc joi, 12 noiembrie, pe Bega.
Prețul unui bilet de intrare la partida cu Autobergamo este de 5 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE