Ce s-a mai rectificat în buget la ultima şedinţă a CL Tîrgu Mureş Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Ce s-a mai rectificat în buget la ultima şedinţă a CL Tîrgu Mureş

CL_rectificare

Am pierdut şirul rectificărilor bugetare care au avut loc în acest an. La ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii târgumureşeni au votat o nouă rectificare prin care veniturile din cotele de impozit pe venit cresc cu 3,5 milioane de lei, la care se mai adaugă 1,2 milioane de lei trecuți la cheltuieli salariale. Astfel, din această sumă, 600 de mii de lei sunt destinate cheltuielilor salariale ale autorităților executive. Rezerva bugetară care scăzuse la 763 de mii de lei este refăcută, prin transferul a 2,01 milioane de lei. De sume la rectificare mai beneficiază Poliţia Locală – 175.000 de lei, Învăţământul – 1 milion de lei pentru bunuri şi servicii, cultura, recreere şi servicii – 670.000 de lei, din care 170.000 de lei cheltuieli de personal, iar diferenţa destinată bunurilor şi serviciilor, Complexul de Agrement şi Sport Mureşul – 500.000 de lei pentru bunuri şi servicii, la locuinţe, servicii şi dezvoltare publică se suplimentează bugetul cu 1,23 de milioane de lei, din care 214 mii de lei pentru cheltuieli de personal, 515 mii lei pentru bunuri şi servicii, iar diferenţa pentru active nefinanciare. O suplimentare de fonduri are loc şi la Administraţia Domeniului Public, 990.000 de mii de lei fiind destinaţi activelor financiare, şi anume contractului de vânzare cumpărare din 24.10.2012 pentru achiziţionarea a 136 de apartamente situate în imobilul din Bulevardul Pandurilor nr. 44-46 din Tîrgu Mureş.
Asistenţa socială pierde 1,2 milioane de lei, prin retragerea a 1,5 milioane de lei pentru asistenţa în caz de invaliditate şi majorarea bugetului creşelor cu 300.000 de lei.
De asemenea, bugetul creditelor de angajament pentru anul 2015 este rectificat astfel, la capitolul învăţământ se prevăd 320 de mii de lei pentru înlocuirea tâmplăriei PVC, iar 1 milion de lei pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea Şcolii Gimnaziale Alexandru Ioan Cuza din cartierul Unirii. Pentru amenajarea parcului municipal, centru de atletism şi stadion s-a prevăzut 1,2 milioane de lei în plus faţă de cei 715 mii de lei deja trecute la credite de angajament.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea rectficării bugetare a trecut cu 19 de voturi pentru şi o abţinere – Jozsa Tibor.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE