Share

Home / Cultură / Primul concert Ada Milea, fără Ada Milea!

Primul concert Ada Milea, fără Ada Milea!

ada mileaPentru prima dată, Ada Milea va oferi publicului din România un concert inedit: primul concert Ada Milea, fără Ada Milea. Deja se repetă pentru spectacol care va fi, cum altfel, nu doar original, dar cu Ada Milea spectator la propriul concert. Într-un interviu acordat Agerpres, artista îşi anunţă fanii că, după cele două repetiţii, din bucătărie şi din natură, filmate şi postate pe youtube, şi-a dat seama că singurul personaj care o enervează este … chiar ea. Aşa că, Ada Milea şi prietenii ei lucrează deja să „elimine acest neajuns”. Originală, cu un umor greu de egalat în muzică şi teatru, Ada Milea recunoaşte că la spectacolele şi concertele ei, spectatorii care vin, ori o plac foarte tare, ori, cazuri izolate, se scoală şi pleacă, pentru că nu o înţeleg.

Reporter: „Concert cu bucăţi din concerte” s-a jucat duminică, la Sibiu, cu casa închisă. Aşa este peste tot în ţară?

Ada Milea: În formula asta, l-am mai jucat o dată, cu Cristi (Rigman -n.r.) absent. Depinde de public. Când sunt oameni care ştiu la ce vin şi de obicei ştiu, cei care au văzut pe youtube şi sunt stârniţi de videoclipurile care se numesc „Repetiţii în bucătărie” şi „Repetiţii în natură”, aceia ştiu la ce vin. Dar când se mai nimereşte o doamnă care vine la „Cântece de iarnă” din alea clasice, frumoase … Şi o vedem când începem „Bradu a murit”. Îi cade faţa la câte o doamnă. Au fost cazuri, în care au şi plecat. Nu am văzut reacţii de mijloc: ori le place foarte tare, ori pleacă.

Rep.: Ce noutăţi pregăteşti pentru în 2016?

A.M.: Acum pregătesc la Sibiu, împreună cu domnul Dabija, împreună la Teatrul „Gong”, „Cel mai mare Gulliver” după Gellu Naum şi la Teatrul „Radu Stanca”, ceva cu fantome, tot în regia domnului Dabija. Tot cu domnul Dabija, lucrăm la Cluj un spectacol şi după aceea „Micul prinţ” la Teatrul de Comedie, cu Dorina Chiriac în rolul „Micului prinţ”.

Rep.: Alte noutăţi în acest an?

A.M.: Eu îmi doresc foarte tare un concert de al meu, fără mine. Şi încerc să-i provoc pe aceşti colegi. Lucrăm la el deja. Eu pot să stau în public liniştită. Vreau şi eu să-l văd. Mi-am dat seama după filmările acelea cu „Repetiţii în bucătărie” şi „Repetiţii în natură”, că singurul personaj care mă enervează sunt eu. Şi atunci am zis să eliminăm acest neajuns.

Rep.: Când va fi acest concert şi cum va fi?

A.M.: Anul acesta. Nu ştiu (cum va fi – n.r.). Noi prima dată ne apucăm de treabă şi când sunt gata… Aşa facem şi cu un disc.

Rep.: Vei scoate şi un nou album în 2016?

A.M.: Am rugat pe cineva să înregistreze un concert live şi pare foarte ok înregistrarea. Ce aţi văzut aici, la Sibiu, eliminând „Cântecele de iarnă” şi cred că se poate scoate un disc din ele. Dar nu mă grăbesc. Io-s din Bistriţa. Mai vedem…

Rep.: Nu prea apari des în presă. De ce?

A.M.: Sunt jurnalişti care sunt foarte, foarte faini şi au tot respectul meu.
(Sursa: www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Notre-Dame” de Aurel Popp, la Muzeul de Artă

Reprezentanții Muzeului Județean Mureș – Muzeul de Artă au organizat o prezentare a celei mai …

Share
Share