Turneu de „handbal nostaligic” la Târgu Mureș Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

Turneu de „handbal nostaligic” la Târgu Mureș

handbalAlături de Liga Națională de handbal și Divizia A, care este eșalonul secund, în zona Ardeal are loc și un campionat de amatoare rezervat echipelor feminine. Printre competitoare se află și echipa târgumureșeană Active 7. Antrenorul acesteia este binecunoscutul Kulcsár Ladislau, unul dintre tehnicienii care s-a aflat pe banca handbalistelor mureșene în anii „de glorie” ai handbalului tâgumureșean, un antrenor care, alături de soția sa Maria au descoperit și lansat mai multe dintre jucătoarele care făceau deseori Sala Sporturilor din Târgu-Mureș neîncăpătoare.
Competiția este rezervată echipelor amatoare, iar echipele sunt alcătuite din jucătoare trecute demult de prima tinerețe, alături de altele mai tinere, care au ratat șansa de a evolua la cel mai înalt nivel. În aceste condiții, în componența echipei se află multe foste handbaliste, care au jucat în cursul anilor la CSȘ, Electromureș, sau Mureșul.
Componența echipei este următoarea:
Zsók Gyöngyvér, Jámbor Margareta és Babo Melinda – portari; Moldovan Anna Mária, Biró (Peres) Zita, Vasilescu (Gergelyfi) Erzsébet, Marina (Bucur) Cerghizan, Orbán Mária, Loredana Conțiu, Dan (Rendes) Melinda, Roxana Sabezan, Biró (Kádár) Kinga, Andrea Iuga, Raluca Rău, Farkas Krisztina, Veronica Ormenișan, Andreea Luca, Kozma Emőke, Teodora Bucur, Larisa Matei și Török Kincső, jucătoare de câmp.

Turneu atractiv, care anunță jocuri aninamte
Echipa mureșeană organizează al doilea turneu de la înființarea sa, din 2010. Acesta va avea loc duminică, 21 februarie, la Târgu-Mureș, în sala Liceului cu Program Sportiv din strada Mihai Eminescu, intrare și de pe Pavel Chinezu. La turneu particpă echipele din Cristuru Secuiesc, NKSZ Miercurea Ciuc, VSK Miercurea Ciuc, Zetea și Vlăhița. Momentan echipa mureșeană se află pe primul loc și punctaj maxim, 24 de puncte, a câștigat toate cele opt meciuri disputate și are un golaveraj impresionant (266–167). Echipa organizatoare va disputa primul meci în dimineața zilei, de la ora 9.30, împotriva echipei harghitene din Vlăhița, ultima din clasament. De la ora 19.00, mureșencele vor da piept în încheierea turneului cu echipa VSK Miercurea Ciuc, ocupanta locului trei în campionatului harghitean de handbal, unul dintre puținele județe din România care mai dispută un campionat județean. După sezonul regulat, cele mai bune patru formații își vor dispta și un turneu play-off.
După primul meci al mureșencelor, între orele 11.00 și 13.00 va avea loc partida dintre echipele de junioare III ale cluburilor târgumureșene LPS și ACS Olimpic, meci contând pentru etapa a XVIII-a din cadrul Campionatului Național.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE