Cum a fost anul 2015 la Spitalul Județean Mureș Recomandări zi de zi
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Cum a fost anul 2015 la Spitalul Județean Mureș

spital 1Spitalul Clinic Județean (SCJ) Mureș a primit, anul trecut, de la Consiliul Județean Mureș suma de 3.500.000 lei, bani cu care s-au achiziționat aparaturi medicale și s-au reabilitat unele secții și clinici ale unității sanitare. Despre anul 2015, managerul SCJ Mureș, dr. Dan Sîmpălean, a spus că a fost unul greu, însă se declară mulțumit de ceea ce a reușit să facă împreună cu echipa sa. Reamintim că dr. Dan Sîmpălean ocupă funcția de manager a spitalului din luna septembrie a anului trecut.

Anul trecut, clinicile și compartimentele spitalului au fost dotate cu ecocardiografe, electrocautere, mese de operații, lămpi pentru sălile de operații și paturi. Astfel, s-a investit la Clinicile Urologie, Chirurgie, Oftalmologie, Psihiatrie I și II și la Secția Anestezie și Terapie Intensivă. „În anul 2015, am avut un buget de 3.500.000 lei pe partea de aparatură alocat de către Consiliul Județean Mureș. Am avut un buget de 360.000 lei pe partea de servicii și aici mă refer la studii de fezabilitate pe le-am efectuat anul trecut privind continuarea lucrărilor la construcția pe care toată lumea o cunoaște drept bucătărie, dar acolo este mai mult decât blocul alimentar. Acolo avem prevăzute vestiare pentru angajați, blocul alimentar în sine, magazie și două etaje în care se vor muta secții noi. Am făcut studii de fezabilitate pentru reabilitarea termică a clădirilor pe care le deținem. Prin Direcția de Proiecte din Consiliul Județean dorim, anul acesta, să accesăm fonduri pe axa 3 și să reușim să reabilităm termic cât mai multe clădiri din structura Spitalului Clinic Județean Mureș”, a declarat managerul SCJ Mureș.
Aproape 150 de angajați noi, anul trecut

Tot anul trecut, au fost angajate 149 de persoane, dintre care cinci medici, 82 de asistenți medicali, registratori medicali, infirmieri, îngrijitori și personal TESA. „Pe partea de lucrări de reparații curente, am reușit să reabilităm Blocul Operator de la Chirurgie, pe care zic că l-am adus la standardele normale, Blocul Operator de la Urologie, am efectuat lucrări de reparații și renovare la Clinica de Psihiatrie I și II și alte lucrări care erau urgente. Pe partea de resurse umane, am avut concursuri la sfârșitul anului 2015. Am angajat 149 de persoane, dintre care cinci medici, 82 de asistenți medicali, registratori medicali, infirmieri, îngrijitori și personal TESA”, a precizat dr. Dan Sîmpălean.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE