Home / Invatamant / S-au numărat voturile la Universitatea „Petru Maior”. Vezi cine e noul rector!

S-au numărat voturile la Universitatea „Petru Maior”. Vezi cine e noul rector!

Distribuie

111De puţin timp, s-a încheiat numărătoarea voturilor la alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii „Petru Maior” din Târgu-Mureş, competiţie la care au participat rectorul în funcţie, prof. univ. dr. Călin Enăchescu, şi conf. univ. dr. Daniel Ştefan, prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative. Potrivit preşedintelui Comisiei electorale din cadrul universităţii, conf. univ. dr. ing. Mircea Dulău, alegerile au fost câştigate de prof. univ. dr. Călin Enăchescu, care a obţinut 71 de voturi din cele 133 exprimate, iar conf. univ. dr. Daniel Ştefan a obţinut 58 de voturi, în timp ce 4 voturi nu au fost validate de Comisie. De asemenea, conf. univ. dr. ing. Mircea Dulău a precizat că alegerile au întrunit condiţia de cvorum de peste două treimi din totalul de 140 de electori aflaţi pe liste, deoarece prezenţa la vot a fost de 133 de persoane.

Vom revenii cu reacţii.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Bătăușul de la ”Papiu”, interdicție de intrare în școală

Distribuie Consiliul de administraţie al Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş a aprobat …

1 comentariu

  1. Universitatea „Petru Maior” a avut in aceast caz doi candidati care fac cinste orasului si comunitatii prin activitatea lor didactica si stiintifica; Il felicit pe DANIEL STEFAN pentru aspiratiile lui si pentru ca viitorul universitatii din Tirgu -Mures este asigurat; Pe de alta parte Enachescu Calin arata ca experienta si calitatea sa , de om inainte de toate, garanteaza stabilitate in resursele umane pentru comunitatea stiintifica din universitate, dar nu numai. Le urez succes tuturor profesorilor din universitate si le reamintesc ca numarul procentul somerilor din oras este un semnal legat de CALITATEA actului educational;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.