Pretenţiile culinare ale artistului Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti Monden
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 734 Vizualizări

Pretenţiile culinare ale artistului Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Cel mai aşteptat concert al lunii mai va avea loc în câteva zile: Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii români, cu mega show-ul „Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul său. Revista „Ce se întâmplă doctore?” scrie că de preferinţele sale culinare se va ocupa un specialist în gastronomie de la Jubile care va fi la dispoziţia artistului pentru a-i prepara muşchi de vită, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar şi sushi cu ton, somon şi creveţi sălbatici de Australia. Enrique Iglesias este însă tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone, iar bucătarul îl va tenta cu specialităţi rafinate din bucătaria românească. Din cabina din spatele scenei, nu vor lipsi cafeaua, ceaiul, apa plată, gheaţa, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul se va delecta cu un amestec din suc de aloe, rădăcină de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE