Share

Home / Cultură / Spectacol româno-francez

Spectacol româno-francez

stire spectacolSala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș va găzdui duminică, 22 mai, două reprezentații ale spectacolului „Pleine Lune. Lună Plină”, realizat de Gigi Căciuleanu cu compania Karma Dance Project din Franța. Reprezentațiile sunt programate de la orele 15.30 și 19.30, iar spectacolul este un triptic ce cuprinde trei părți: „CinQ” (Cinci), „Pleine Lune” (Lună Plină) și „QuadriX”, muzica folosită în realizarea momentelor fiind semnată de W.A. Mozart, folclor românesc, Ovidiu Lipan Țăndărică, Maria și Johnny Răducanu și Erwann Kermorvant. Cei cinci dansatori ai spectacolului sunt Stéphanie Chatton, Alice Valentin, Ikki Hoshino, Olivier Lefrançois şi Daniel Victor Pop. Costul unui bilet la acest spectacol este de 25 lei (intrare generală), biletele putând fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12.00 şi 17.30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la Casa de bilete a Teatrului, de luni până vineri între orele 9.00 şi 15.00 şi online, la adresa www.biletmaster.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări pentru circulația în condiții de vreme nefavorabilă

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, prin intermediul unui comunicat, recomandă conducătorilor auto că ”în condiţiile …

Share
Share