Speranțe de prezență la urne la Primăria Sovata Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 342 Vizualizări

Speranțe de prezență la urne la Primăria Sovata

Clădirea Primăriei Sovata e în picioare de la 1902, ne spune primarul orașului Sovata, Fülöp László Zsolt, iar încet-încet va fi restaurată. Discuția alunecă însă spre tema zilei de astăzi, alegerile parlamentare. 

Primarul Fülöp László Zsolt, ales în iunie 2016, ca noul edil al orașului se află la primul scrutin pe care îl organizează din această funcție.
“Este, așa cum ați spus și dvs., pentru prima dată când eu mă ocup de organizarea alegerilor în oraș, dar echipa care îmi este alături și mă susține este aceeași care a fost până acum, astfel că din fericire pot să spun că totul a decurs ca și în ceilalți ani electorali, deci până acum nu am avut probleme. Am organizat cât se poate de bine. Azi dimineață, eu am parcurs centrele de votare, am verificat dacă totul este în regulă, am vorbit cu președinții de la secțiile de votare, nu au sesizat probleme, au fost două centre unde dis-de-dimineață au anunțat că trotuarele erau alunecoase, pentru că a burnițat azi-noapte, am trimis oamenii, au dat cu material antiderapant, acum și vremea e mai bună, să sperăm că totul va fi în regulă și oamenii o să participe la vot”, a sintetizat primarul orașului Sovata.
“Eu am votat pentru un viitor mai bun pentru România, sperăm că rezultatele o să iasă bine și o să fie benefice pentru toți cetățenii din România și pentru partidul din care fac parte – UDMR și pentru comunitatea maghiară din România”, a declarat Fülöp László Zsolt.

img_0139
După discuția cu primarul orașului Sovata, am ajuns poate în cea mai frumoasă secție de votare, pe care am văzut-o pe drumul nostru. Mátyás Imola, președintele secției de votare amenajată la sediul Primăriei Sovata, ne-a spus că nu au fost probleme în secție, iar participarea era destul de bună. 311 de alegători votaseră până la ora 13.30, dintre care 13 pe lista suplimentară. La secție au fost primite 14 cereri de urnă mobilă. Pe lista electorală permanentă se aflau 1519 de persoane.
În Sovata, 8584 de persoane erau înscrise în listele electorale permanente.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE