Home / Cultură / Avioane de hârtie, pe seară, la Studio 2.1
Avioane de hârtie

Avioane de hârtie, pe seară, la Studio 2.1

Avioane de hârtie, de Elise Wilk, regia Sebestyén Aba, se joacă în seara aceasta, de la ora 19.00, în sala Studio 2.1, a UAT, de pe strada Frunzei.

Studio Yorick, împreună cu Universitatea de Arte din Târgu-Mureș vă prezintă, în ediția a 9-a a proiectului “Dialog intercultural prin prizma teatrului contemporan”, premiera absolută în limba maghiară a spectacolului “Avioane de hârtie” de Elise Wilk.

„Textele Elisei Wilk se apropie cu o sensibilitate aparte de problemele tinerilor și au avut deaja succes pe numeroase scene românești și din străinătate. „Avioane de hârtie” explorează într-un mod poetic lumea adolescenților care își caută rostul într-o lume tot mai dură și indiferentă, în care părinții îi abandonează, fiind nevoiți să lucreze în străinătate. Violența și cruzimea în relațiile cu ceilalți acoperă traume adânci, dar și hărțuitorii cei mai înrăiți speră câteodată că se va întâmpla o minune. Spectacolul regizat de Aba Sebetyén a fost realizat prin colaborarea studenților și profesorilor Universității de Arte din Târgu-Mureș.”
(descrierea spectacolului, via facebook)

Despre Avioane de hârtie, am scris AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recital de poezii și de cântece, în Sângeorgiu de Mureș

Castelul Mariaffi din Sângeorgiu de Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, un moment …