Home / Administratie / Secretarul de Stat Anne Quart, oaspetele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru

Secretarul de Stat Anne Quart, oaspetele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru

Distribuie

Simion Crețu, directorul general ADR Centru a precizat miercuri, 14 iunie cu ocazia semnării contractului de finanțare a proiectului ”Reabilitarea Palatului Culturii” faptul că în cursul săptămânii viitoare, mai exact marți, 20 iunie, la Sovata va avea loc întâlnirea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru , printre oaspeți numărându-se doamna Anne Quart, Secretar de Stat în Ministerul Justiției, Afacerilor Europene și Protecției Consumatorilor din Landul Brandenburg „Doamna Anne Quart va avea două zile de vizite în regiunea noastră. Va vizita județele Mureș, Alba și Sibiu, și va avea întâlniri atât la nivel politic cât și cu reprezentanții Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru , organism care reprezintă toți exponenții de bază care iau decizii asupra a tot ce înseamnă planul de acțiuni, programe și proiecte ce se desfășoară în regiunea centru.”, a declarat Simion Crețu.

În cadrul întrevederi găzduită de Hotelul Aluniș, doamna Anne Quart va fi informată de către conducerea CDR Centru asupra stadiului dezvoltării Regiunii Centru și va participa la discuțiile privind viitoarele proiecte finanțabile prin programele europene, cu fonduri nerambursabile.  Cu acest prilej, Sala mare de Conferințe a Hotelului Aluniș din Sovata, ora 12.30, va avea loc conferință de presă, la care vor participa Secretarul de Stat Anne Quart, Sándor Tamás, Președintele CDR Centru și al CJ Covasna, Ferenc Peter, Președintele CJ Mureș și Simion Crețu, Director general ADR Centru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat salvat dintr-un incendiu de doi jandarmi

Distribuie Joi, 1 decembrie, doi jandarmi care erau în timpul serviciului, au scos un bărbat …