Tombola Maris Fest 2017, rol caritabil pentru actriţa Mihaela Mihai Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 738 Vizualizări

Tombola Maris Fest 2017, rol caritabil pentru actriţa Mihaela Mihai

Fondurile adunate prin intermediul tombolei Festivalului Maris Fest 2017 – ediţia a III-a, ce debutează vineri după-amiază şi durează până duminică, având ca premiu o chitară electrică, vor fi donate actriţei Mihaela (Mela) Mihai de la Teatrul Naţional Târgu Mureş, care a fost diagnosticată cu o boală rară, au anunţat vineri organizatorii evenimentului.
“Premiul este o chitară electrică VGS RC-100 3TS, oferită de unul din cel mai mare magazin de instrumente muzicale profesionale de pe piaţa din România, semnată de o parte din artiştii care vor concerta pe scena Maris Fest 2017. Tombola are rol caritabil! Un bilet de participare va fi 5 lei, se vor putea achiziţiona de la cortul organizatorilor iar banii adunaţi vor fi donaţi către cazul actriţei noastre din Târgu-Mureş, Mela Mihai care a fost diagnosticată cu o boală rară şi gravă”, a informat organizatorul Maris Fest 2017, Romulus Puia.
Teatrul Naţional Târgu-Mureş a arătat că actriţa Mihaela Mihai, în vârstă de 35 de ani, suferă de o boală gravă, respectiv, “limfom mediastinal (timic) cu celule B mari”, iar costurile tratamentului pe care aceasta îl urmează la o clinică de specialitate din Viena sunt mari.
Pentru a veni în sprijinul actriţei, cele două companii ale Teatrului Naţional Târgu-Mureş vor pune în scenă câte un spectacol, ia încasările vor fi donate Melei Mihai.
Astfel, Compania “Liviu Rebreanu” a anunţat o reprezentaţie specială a spectacolului “Campionatul de improvizaţie”, pentru data de 29 iunie, iar Compania “Tompa Miklós” va juca spectacolul “Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte”, data acestei reprezentaţii urmând să fie anunţată ulterior.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE