„Expoziție” de muzică techno la AviCola Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

„Expoziție” de muzică techno la AviCola

AVimag invită pe toți pasionații muzicii techno la o noapte cu ritm și inspirație vineri, 29 septembrie, de la 23.00, la Club Avi-Cola.

Macarie și Andrei Ciubuc promit un spectacol muzical total în spatele pupitrului, astfel că noaptea ce ne așteaptă pe toți la AVi o să fie piperată cu dans, bună dispoziție și căutări fără rezultate pe Shazam, anunță organizatorii pe www.avimag.net.

Alex se întoarce la AVi după ce ne-a încântat diminețile de vară la Uzina Foto cu stoicism și cu talent pur. Piesele sale sunt promovate în seturi live de către artiști consacrați, precum Barac, Priku sau Sepp, pentru a-i enumera doar pe câțiva, fiind o reală bucurie pentru noi să participăm la petrecerile cu Macarie în spatele pupitrului.

Andrei Ciubuc s-a făcut cunoscut în ultimii ani datorită producțiilor sale caracterizate printr-o complexitate ieșită din comun, o maturitate a stilului tipică unor nume mult mai consacrate și, cum era de așteptat, încununate cu succes (Zorele EP – 2015, Just / Self EP – 2016 și STREI 2, lansat în acest an.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE