ISJ Mureș: Sorina Bălan, directorul Colegiului Economic, a decis să îşi înainteze demisia Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 924 Vizualizări

ISJ Mureș: Sorina Bălan, directorul Colegiului Economic, a decis să îşi înainteze demisia

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că „în data de 02. 10. 2017, în urma ședinței de Consiliu Profesoral convocată de către Inspectoratul Școlar Județean Mureș la Colegiul Economic „Transilvania” din Tg. Mureş, d-na director, prof. Sorina Bălan a decis să îşi înainteze demisia.

Precizăm că demisia este un act unilateral de voinţă şi a survenit ca urmare a deficienţelor manageriale constatate de către echipa de control a I.S.J. Mureş şi a numeroaselor reclamaţii ale părinţilor şi ale cadrelor didactice din această unitate de învăţământ”.

Cei aproximativ 800 de elevi ai Colegiului Economic „Transilvania” din Târgu Mureș au refuzat să intre la ore în această dimineață și au cerut demisia directoarei, Sorina Bălan. Aceștia au fost nemulțumiți pentru lipsa de organizare cu privire la repartizarea claselor din instituție.

Potrivit unei decizii a conducerii Colegiului Economic „Transilvania”, elevii au fost nevoiți, din acest an școlar, să susțină fiecare oră într-o altă sală de clasă.
Acestea erau de multe ori închise, elevii fiind nevoiți să stea pe holuri și să renunțe și la pauze din cauza aceasta.

Conform site-ului Radio Târgu Mureș, după ora 12.00, „toți elevii de la Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu Mureș au plecat spre casele lor.
Aceștia au refuzat să intre astăzi la ore și speră că mâine vor reintra în clasele lor, așa cum au primit asigurări de la conducerea Inspectoratului Școlar”.

Mai multe informații găsiți aici: http://www.radiomures.ro/stiri/update-protestul-de-la-liceul-economic-s-a-incheiat.html

(Foto: Cristina Bulbescu/sursa foto: http://www.radiomures.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE