Share

Home / Cultură / „Amândoi, în aburul pâinii”, concurs de creaţie artistică

„Amândoi, în aburul pâinii”, concurs de creaţie artistică

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica”, Editura „Cezara” și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează cea dea XIV-a ediţie a Concursului  Național de Creație Artistică „Amândoi, în aburul pâinii”, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie.

Concursul are trei secțiuni: Creația artistică a elevilor din ciclul primar, Creația artistică a elevilor din ciclul gimnazial şi Creația artistică a elevilor din ciclul liceal.

„Concurenții vor trimite pe adresa Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica”, Bulevardul Cetății nr. 13, 540089 Târgu-Mureș, sau pe adresa de e-mail valentin_marica@yahoo.it, până la data de 25 februarie 2018, creaţii originale, versuri,  pagini de proză literară sau desene care exprimă  frumuseţea, sinceritatea, bucuria, speranţa ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței  relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil sau adolescent şi mamă. Textele sau desenele vor fi însoțite de o fișă cu datele personale ale concurentului, menționând numele și prenumele, clasa, școala la care învață, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător. Rezultatele concursului vor fi anunțate în ziua de 1 Martie 2018”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Informații suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0744-705.527.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Notre-Dame” de Aurel Popp, la Muzeul de Artă

Reprezentanții Muzeului Județean Mureș – Muzeul de Artă au organizat o prezentare a celei mai …

Share
Share