Home / Business / Maurer Imobiliare – premiul de onoare „Liderul în dezvoltare imobiliară rezidențială în România”

Maurer Imobiliare – premiul de onoare „Liderul în dezvoltare imobiliară rezidențială în România”

Gala HOTSPOT Brașov 2018 s-a desfășurat în 31 ianuarie și a avut ca temă centrală dezvoltarea urbană în continuă creștere și beneficiile traiului în orașul din inima României. Evenimentul a fost organizat de către DeBizz România, revistă de business româno-germană, și a reunit specialiști din diverse domenii și antreprenori de succes.

 

În cadrul evenimentului s-a discutat despre performanță, creștere și contribuție în societate la nivel local și național, conturându-se un context propice pentru networking.

 

 

Cu această ocazie, de schimb de idei și celebrare a performanței, compania Maurer Imobiliare a primit premiul de onoare „Liderul în dezvoltare rezidențială în România”.

Premiul a fost primit de Bruce Snead, CEO-ul companiei Maurer Imobiliare.

 

 

 

„Acest premiu reprezintă încununarea muncii susținute de echipa noastră performantă. Mai mult decât atât relevă faptul că atunci când profesionalismul și perseverența a zeci de oameni se unesc într-o viziune comună, succesul devine o certitudine și un motiv colectiv de sărbătoare”, a declarat Bruce Snead.

 

 

 

 

 

 

Acest titlu de lider al pieței rezidențiale la nivel național este încununarea strategiei de dezvoltare la nivel național a companiei Maurer Imobiliare, după ce a vândut peste 5.500 de apartamente în Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Constanța. Reprezentanții companiei au anunțat că sunt în negocieri și în alte orașe ale țării, dorind să ducă mai departe conceptul de ,,oraș în interiorul orașului”, unde comunitățile sunt nucleul ce dau viață întregii urbe.

„Credem cu tărie în oameni. În echipele noastre și în membrii comunităților pe care le construim și alături de care învățăm, zi de zi, să facem față provocărilor cu încredere într-un viitor pe care îl construim conștient și cu migală”, a mai declarat Bruce Snead, CEO Maurer Imobiliare.

Citeste si:  Premii în bani pentru elevii de top din Târgu Mureș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ministrul Transporturilor, anunț despre Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț

Ministrul Transporturilor din România, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 27 ianuarie, că în aceeași zi …