Home / Administratie / Podul de pe strada Secerei, finalizat!

Podul de pe strada Secerei, finalizat!

Veşti bune pentru toţi conducătorii auto şi pentru locatarii care domiciliază pe strada Secerei. Deşi lucrările de reabilitare integrală a podului de pe strada Secerei erau prevăzute să dureze până la sfârşitul lunii iulie, recepţia lucrărilor se realizează în devans, adică joi, 14 iunie. Ulterior, în cel mai scurt timp, circulaţia autovehiculelor pe acest tronson de stradă va reveni la normal.

„Terminăm lucrările de reabilitare a podului situat pe strada Secerei înainte de termen şi urmează să reluăm şi circulaţia autoturismelor în zonă, pe tronsonul de drum cuprins între Sensul giratoriu – Pod, urmând ca pe celălalt tronson de drum – Tudor Vladimirescu – strada Predeal – circulaţia să fie restricţionată circa două săptămâni pentru asfaltarea acelei porţiuni. Menţionăm că lucrările au început în data de 29 martie 2018, având ca dată de finalizare sfârşitul lunii iulie. Valoarea lucrărilor executate se ridică la aproximativ 400.000 de lei. Primăria Târgu-Mureş adresează mulţumiri firmei executante pentru lucrările de bună calitate  realizate la această investiţie. Mulţumiri, totodată, şi cetăţenilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării lucrărilor”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

2 comentarii

  1. Legat de buna calitate a lucrarilor….Claudiu tu nu mai treci prin zona in care ai copilarit ca sa vezi gropile aparute dupa a doua zi de la deschiderea drumului, gropi care se maresc dupa fiecare ploaie…e o gluma calitatea lucrarilor!

  2. Solicit deschiderea urgenta a circulatiei pe acest pod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă, lângă Luduș

Joi, 2 decembrie, în afara localității Luduș, pe DN15E60, la kilometrul 30 + 300 de …