”Gastro Rock”, pe gustul celor cu apetit adevărat Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 2244 Vizualizări

”Gastro Rock”, pe gustul celor cu apetit adevărat

„Zilele Reghinului”. Lume multă pe centru. Tarabe peste tarabe. Arome, gusturi…. de toate pentru toți. Nu chiar pentru toți, mai sunt unii care parcă mai vor și altceva decât  tradiționalii mici, cârnați și alte deja stereotipuri culinare prezente la fiecare eveniment dedicat zilelor unui oraș.

În peisajul deja clasic al centrului Reghinului de zilele orașului și-a făcut simțită prezența un lucru pe cât de inedit, pe atât de fain, dar mai ales bun la gust pe nume ”Gastro Rock”.

Mai exact, e vorba de o rulotă unde poți mânca ceva super bun, și aici nu mă refer la tot felul de bucate care ies din tigăi ticsite cu ulei sau grătare învăluite în fum.

Nu au ei nu știu ce meniu lung cât China, dar ce au la vânzare e numai bun să poftești o bere după, și anume porții de Tortilla, cu diferite umpluturi de carne, mai de rață, vită, pui, porc, sau chiar vegetariană pentru cei cu gusturi mai altfel.

Rock Tortilla , așa se prezintă delicatesele pregătite de Adi și Vali Zugravu la rulota ”Gastro Rock”. În această seară și mâine toată ziua  găsiți rulota ”Gastro Rock” pe centru la „Zilele Reghinului”, vizavi de banca de lângă fostul Cinema „Patria”.

Să aveți poftă bună, în cazul în care trageți o tură pe acolo. Chiar merită!!!

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE