Home / Administratie / Proiecte de asistenţă socială finanţate de Consiliul Judeţean Mureş

Proiecte de asistenţă socială finanţate de Consiliul Judeţean Mureş

ANUNȚ DE PARTICIPARE

la sesiunea a II-a de acordare, din bugetul propriu al Județului Mureș pe anul 2018, a unor finanțări nerambursabile pentru activități non-profit de interes județean pe domeniul asistență socială.

1.Autoritatea finanțatoare: Consiliul Județean Mureș, cu sediul în localitatea Tîrgu-Mureș, Piața Victoriei nr.1, județul Mureș, codul fiscal 4322980, telefon 0265/263211, fax 0265/268718, web www.cjmures.ro, e-mail cjmures@cjmures.ro.

  1. Reglementări legale incidente, privind acordarea de finanțări nerambursabile
  • Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit de interes general, cu modificările și completările ulterioare
  • Capitolul III – Evaluarea și selecționarea asociațiilor și fundațiilor din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1153/2001, cu modificările și completările ulterioare.

3. Domeniul pentru care este acordă finanțări nerambursabile din bugetul propriu al Județului Mureș pe anul 2018, în sesiunea II-a este asistență socială.

4. Suma pusă la dispoziție pentru sesiunea a II –a de finanțare a activităților non-profit de interes județean pentru anul 2018, conform Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.15/2018 privind aprobarea bugetului general al Județului Mureș pentru anul 2018 și stabilirea unor măsuri bugetare și ale Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 20/2018 privind aprobarea programului anual de acordare a finanțărilor nerambursabile din bugetul general al Județului Mureș, pentru anul 2018 în domeniul asistență socială, este de 200.000 lei.

5. Durata derulării proiectelor: anul 2018

6. Documentația de solicitare a finanțării nerambursabile poate fi accesată pe site-ul Consiliului Județean Mureș la secțiunea Proiecte sau se poate procura de la sediul Consiliului Județean Mureș, etajul I, secretariatul comisiei – dna. consilier Carmen Orășan – cam.118.

7. Solicitanții vor putea depune documentația prevăzută în Ghidul solicitanților, la sediul Consiliului Județean Mureș, situat în Tîrgu Mureș, Piața Victoriei nr.1, Registratura generală – camera 1, până la data de 4 octombrie 2018, ora 1600.

  1. Evaluarea și selecția proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare și selecționare constituită prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.33/29.03.2018, pentru domeniul asistență socială.
  2. La încheierea procedurii de evaluare și selecționare,Comisia de evaluare și selecționare va afișa pe pagina de internet a Consiliului Județean Mureș www.cjmures.ro rezultatul selecției precum și sumele propuse a fi alocate, pentru fiecare proiect în parte.

Preşedinte,

Péter Ferenc

(Comunicat de presă, CJ Mureş)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte reacții grave post vaccinare anti COVID-19 s-au înregistrat în Mureș

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș, dr. Iuliu Moldovan, a anunțat vineri, 22 …