Share

Home / Sighișoara / “Nunta de Aur”, în pregătire la Sighişoara

“Nunta de Aur”, în pregătire la Sighişoara

Cu ocazia zilei de 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, invită sighişorenii care au împlinit sau vor împlini în cursul acestui an 50 de ani de căsătorie, să depună până în data de 21 septembrie 2018, ora 13.00, la sediul Primăriei municipiului Sighişoara, strada Muzeului nr. 7, camera 25, o copie a certificatului de căsătorie şi copii după buletinele/cărţile de identitate, în vederea participării la “Aniversarea a 50 de ani de căsătorie”.

Potrivit site-ului Primăriei municipiului Sighişoara, informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265-771.280, interior 133.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighişoara: Armă deţinută ilegal, descoperită în urma unor percheziţii!

Poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureș, sub supravegherea Parchetului de …

Share
Share