Share

Home / Beauty / Curs de specializare în cosmetică la Târgu-Mureș

Curs de specializare în cosmetică la Târgu-Mureș

În perioada 23-24 octombrie va avea loc la Hotel Everest din strada Uzinei 16-18, Târgu-Mureș, un curs de specializare intitulat „Tehnologii uzuale și avansate în cosmetică”.

Conform organizatorilor, în cadrul cursului veți învăța să lucrați cu aparatele și combinele cosmetice de mezoterapie virtuală și fracțională, peeling cavitațional, oxigen hiperbaric, hidra-oxy abrazion, microdermabraziune, radiofrecvență, veți afla principii de acțiune ale acestor terapii, indicații și contraindicații, clasificarea terapiilor din cadrul cabinetelor cosmetice, veți învăța să recomandați tratamente în funcție de ten și problemele lui, veți învăța să combinați 2-3 terapii în cadrul aceleași ședințe, veți face practică pe aparate și combine cosmetice, iar la sfârșitul cursului veți primi diplomă de perfecționare.

Conform organizatorilor Mesobeauty și Complete Beauty, cursul se va desfășura în ambele zile între orele 10:00 și 15:00. Pentru mai multe detalii, dar și bilete, accesați site-ul www.mesobeauty.org.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câștigătorii concursurilor de fasonat și gătit la Festivalul Văii Gurghiului

Festivalul Văii Gurghiului a programat două concursuri, cel de fasonat lemne, respectiv concursul gastronomic. Câștigătorii …

Share
Share